1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2016 20:27

Ο Δρίκος για τις κόντρα επιθέσεις και το σέρβις

Αμβέρσα - Αποστολή: Στέφανος Λεμονίδης

Το πιο σημαντικό τριήμερο της Εθνικής τελευταία χρόνια ξεκινά την Παρασκευή με τη γαλανόλευκη να μπαίνει στη μάχη του δεύτερου τουρνουά, με πρώτη αντίπαο τη Μολδαβία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος είπε: «Το πρόγραμμα είναι συνολικά ευνοϊκό, αφού θα δούμε όλες τις ομάδες πριν τις αντιμετωπίσουμε. Θα είμαστε ξεκούραστοι στην πρεμιέρα, καθώς η Μολδαβία θα παίξει με την Ουκρανία, αλλά θα αγωνισθούμε την Κυριακή, στο κρίσιμο ματς με την Ουκρανία χωρίς ρεπό, κάτι που θα απολαύσουν οι αντίπαλοι μας».

Για τη διαφορά των δυο τουρνουά «δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις. Μόνο το Βέλγιο, μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό, με τη χρησιμοποίηση του δεύτερου πασαδόρου του. Όλες οι ομάδες είναι ανοιχτά βιβλία πλέον και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Η βαθμολογία εξάλλου αποτυπώνει την απόδοση τους στο πρώτο τουρνουά της Κοζάνης, αν και εμείς μπορούσαμε να κερδίσουμε 3-0 την Ουκρανία και να την πετάξουμε έξω από την πρόκριση, γιατί θα είχαμε διαφορά τριών βαθμών. Σε αυτή την περίπτωση θα παίρναμε τη δεύτερη θέση και με ήττα από την Ουκρανία στην Αμβέρσα. Ο γέγονε γέγονε. Θέλουμε δυο νίκες με Μολδαβία, Ουκρανία να πάρουμε τη δεύτερη θέση ή τρεις με προϋποθέσεις για την πρώτη. Βέβαια πολλά μπορεί να είναι διαφορετικά ως την Κυριακή, αφού όλες οι ομάδες μπορούν να χάσουν ή να κερδίσουν».

Για τη Μολδαβία «όπως έδειξε και στην Κοζάνη είναι δυνατή ομάδα. Ας μη ξεχνάμε ότι ως το 1991 ήταν Σοβιετική Δημοκρατία και έχει ως εκ τούτου βολεικη κουλτούρα. Είναι επικίνδυνη ομάδα και το αποδεικνύει το γεγονός ότι έφτασε στο ται μπρεικ την Ουκρανία»

Για την Ουκρανία «Διαθέτει σπουδαίες μονάδες, αλλά δεν έχει εξίσου καλό σύνολο. Είναι ανοργάνωτη, αλλά οι παίκτες της έχουν εμπειρίες από το ρωσικό πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν τελειώσαμε την πρόκριση μαζί τους στην Κοζάνη».

Για το Βέλγιο «Ξεχώρισε από τις άλλες ομάδες στο πρώτο τουρνουά και θα είναι πιο δυνατό στην Αμβέρσα, όπου θα παίξει μπροστά στο κοινό του και έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα στα μέτρα του»

Για την Ελλάδα: «έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα των κόντρα επιθέσεων, παρότι δημιουργούμε περισσότερες από τις άλλες ομάδες. Είτε κάνουμε λάθη, είτε δεχόμαστε μπλοκ. Δεν είμαστε οργανωμένοι στο παιχνίδι μας κι αυτό δεν αφορά τον πασαδόρο, αλλά το σύνολο. Εκείνο που πρέπει να βελτιώσουμε άμεσα είναι τα φλότινγκ σέρβις. Δεν πρέπει να τα χάνουμε. Ούτε ένα»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής εκθείασε τον Τζούριτς λέγοντας «παρότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης είναι εδώ , σε αντίθεση με αθλήτριες που προφασίστηκαν τραυματισμό, παρότι πήραν πολλά από το ελληνικό βόλεϊ και πήγαν στις ομάδες τους. Ο Τζούριτς είναι εδώ γιατί η Εθνική ανδρών είναι μια παρέα και λειτουργεί με το συναίσθημα. Βέβαια αυτό είναι κακό γιατί το συναίσθημα σε παρασύρει»

Η αποστολή της Εθνικής: 
Τερζής Αθανάσιος, Στιβαχτής Κων/νος, Τζούριτς Δημήτρης, Τζιουμάκας Γιώργος, Κουμεντάκης Ραφαήλ, Φράγκος Ανδρέας, Πρωτοψάλτης Αθανάσιος, Πετρέας Γιώργος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Σουλτανόπουλος Δημήτρης, Ανδρεάδης Ανδρέας, Ζουπάνι Νίκος, Στεφάνου Γιώργος, Γκαράς Δημήτρης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ