1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2016 02:13

Γιατί κ. Μαυρομάτη, δεν πληρώνετε τα δεδουλευμένα;

Από τους συναδέλφους Δήμητρα Σώκου και Σπύρο Κόλλια πήραμε την παρακάτω επιστολή, που στάλθηκε εδώ και μια εβδομάδα στην ΕΟΠΕ και παρέμεινε αναπάντητη
Προς:Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης



Υπόψιν:Προέδρου Ε.Ο.ΠΕ. 
Αχιλλέα Μαυρομάτη



Κοινοποίηση:


Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ., 
Γραφείο Τύπου Ε.Ο.ΠΕ.




Αθήνα, 25/2/2016



Αξιότιμε Πρόεδρε,

Με αφορμή την πρόσφατη πρόσληψη της συναδέλφου μας, Πένυς Ροντογιάννη στο γραφείο Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ. θα θέλαμε να θέσουμε ένα ζήτημα που για εμάς είναι περισσότερο ηθικής φύσεως.

Την ώρα που η Ομοσπονδία χρησιμοποιεί απέναντί μας εδώ και 1,5 χρόνο τη μόνιμη δικαιολογία πως δεν υπάρχουν τα χρήματα για να αποπληρώσει το συνολικό χρέος των 5.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένα από τη θητεία μας στην Ομοσπονδία, προχώρησε στην ενίσχυση του γραφείου Τύπου.

Η πρόσληψη της αφενός αξιόλογης και αφετέρου αγαπητής συναδέλφου, μας προκαλεί μόνο θετικά συναισθήματα, όπως και το να ανοίγουν θέσεις εργασίας είναι από μόνο του ένα αισιόδοξο στοιχείο στις μέρες μας.

Ωστόσο, θα θέλαμε να σας θέσουμε ένα ερώτημα στο οποίο θα μπορούσατε να μας απαντήσετε τόσο ως νομικός, όσο και ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας:

- Δεν θα ήταν πιο δίκαιο κύριε Μαυρομάτη, προτού προχωρήσετε στην πρόσληψη ενός εργαζόμενου, να έχετε προβλέψει για την εξόφληση των προηγούμενων υπαλλήλων σας; Δεν αποτελεί και αυτό την απόλυτη μορφή «δικαιοσύνης» την οποία και εσείς ο ίδιος υπηρετείτε στις δικαστικές αίθουσες; 

- Δεν είναι άδικο εκ μέρους σας το γεγονός πως ενώ ορθώς πληρώνετε τους μισθούς των συναδέλφων που μας διαδέχτηκαν στο γραφείο Τύπου, αθετήσατε τόσο τον διακανονισμό, όσο και το «κούρεμα» που σας προτείναμε και στο οποίο συμφωνήσατε, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να μας ξεχρεώσετε;


Κλείνοντας, επειδή στην Ε.Ο.ΠΕ. γνωρίζουν και οι «πέτρες» για τις οφειλές των δεδουλευμένων μας, εάν έχετε την οποιαδήποτε ένσταση, αμφιβολία ή αντίρρηση σε όσα αναφέρουμε, παρακαλούμε να λάβει θέση ο κύριος Θανάσης Ρέρρας, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεσή μας ως ο ταμίας του Δ.Σ..

Με τιμή 

Δήμητρα Σώκου
Σπύρος Κόλλιας


Περισσότερα από την κατηγορία: « Προς ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης O πιο καλός Μπέης »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ