1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2015 21:48

Στο ακουστικό ο Δρίκος, στην Πυλαία ο Κάλμα

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ήταν ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, πήγε το μεσημέρι , μίλησε με τη διοίκηση εξοφλήθηκε για τα περσινά δεδουλευμένα και ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδας για να απαντήσει.

Φυσικά η διοίκηση του νταμπλούχου δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια,μίλησε με τον Σωτήρη Δρικο(απορρίφθηκε ο Λεώνης) και το απόγευμα ο Γιάννης Καλμαζίδης πήγε στο γήπεδο της Πυλαίας για καφέ...

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας, με την υποσημείωση ότι και οι δυο είναι ομοσπονδιακοί προπονητές και οφείλουν να παραιτηθούν αν αναλάβουν τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μην επαναληφθεί η περσινός τραγέλαφος με τον προπονητή των γυναικών να ασχολείται με την ομάδα του στην Α1 ανδρών και να μη παρακολουθεί παιχνίδια της Α1 γυναικών.

Είναι όμως όλα χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας της Ομοσπονδίας, αφού σχεδόν όλοι οι ομοσπονδιακοί προσλαμβάνονται και φεύγουν μόλις τους έρθει πρόταση από σύλλογο. Με ημίμετρα και με εθελοντές δεν γίνεται δουλειά, ενώ πρέπει να μπει επιτέλους ένας φραγμός στην εθνική γυναικών, που κατάντησε κέντρο διερχομένων χωρίς να τιμωρούνται οι αθλήτριες που εγκαταλείπουν μόλις κάνουν μεταγραφή ή βρουν κολλέγιο στις ΗΠΑ.

                                                                                                                                    Σ  Λ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ