1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-12-2015 20:26

Επιστροφή στο... σπίτι για την ευρωπαϊκή διάκριση

Ο Ολυμπιακός αφήνει γρήγορα πίσω του τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη και στρέφει το βλέμμα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τρίτη (19:00) στο «Μ. Μερκούρη» την Ούγγρικη Βάσας στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια για την φάση των 32 του Challenge Cup και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις «16» του Θεσμού. Ο Ολυμπιακός, που έχει στόχο να διακριθεί στην Ευυρώπη, μετά τις άτυχες αναμετρήσεις του CEV Cup με τη Λίναμαρ, έχει την ευκαιρία να το κάνει σε μια πιο βατή διοργάνωση. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία την μεθεπόμενη Τετάρτη στις 16 του μηνός.

Κοβάτσεβιτς: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr : «Όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και σε καλή διάθεση μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη μπορούμε να παίξουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι. Η Βάσας είναι περίπου στα επίπεδα της Λιναμάρ και δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παίξουμε λίγο καλύτερα από ότι το Σάββατο αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και ελπίζουμε σε μια ακόμα νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο μήνα που ξεκίνησε καλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ολοκληρώσουμε με θετικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν».

Γιώτα: «Να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Η κεντρική του Ολυμπιακού Κατερίνα Γιώτα υπογράμμισε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μήνας που έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι την τελική φάση. Στοχεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας για αυτό το μήνα και ελπίζω ότι θα είμαστε όπως πρέπει».

6 σχόλια

  • Comment Link Βασιλης Αμφιαλη Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 13:30 posted by Βασιλης Αμφιαλη

    διασκεδαστη θα ασχοληθω πρωτη και τελευταια φορα σοβαρα μαζι σου. οποιο ερασιτεχνικο τμημα διαχειριζομαστε σαν οπαδοι σου κανουμε πλακα.σε εχουμε εξαφανησει.NEVERKUPEN.οπου χρειαστηκε ημασταν εκει με καθε τροπο. χρηματικα (sms, καρτες φιλαθλου 10ε /50ε) και ηθικα σε ολα τα γηπεδα (ειτε 5 ειτε 500). ξεχρεωσα 7εκ σε 4 χρονια κανωντας πρωταθλητισμο σε ελλαδα κι ευρωπη κι εσυ 3εκ θα τα παλευεις αλλα 3 χρονια. ο ερασιτεχνης αυτη την εβδομαδα εχει 3 ευρωπαικα. 2 βολλευ και 1 πολο. εσυ ποσα εχεις? ΚΑΝΕΝΑ γιατι ειστε ανυπαρκτοι.αυτα τα 3 παιχνιδια κοστιζουν 15 ευρο στον καθενα. αν σε αυτα βαλουμε και το εισιτηριο με αρσεναλ παμε στα 50ευρο εξοδα. ασε το μετρημα και τα ποστ και βαλε το χερι στη τσεπη μηπως και παιξεις ξανα ευρωπαικο παιχνιδι ο ερασιτεχνης σου.

    υγ. το ανεκδοτο με τα χρηματα απο το ποδοσφαιρικο τμημα καλο, αλλα ψαχτειτε και μεταξυ σας γιατι κανεις δεν σας πλησιαζει να επενδυσει.

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 12:51 posted by pao29

    by geo77 ξεχασες τα δραματα που ζησατε και τωρα που εχει ενα ...καραβι...χρηματα το παιζετε δηθεν...εδω παιζατε ενα τιτλο αν θυμασαι με τον αυτοκρατορα , τοτε που χασατε 3-0 στο ρεντη και με το ζορι ηταν συγγενεις και φιλοι...
    δεν λεω για τωρα γιατι μαζευεστε λαοθαλασσα σε καθε παιχνιδι...κοιτα απο το κουνημα μην τουμπαρει η βαρκα...

  • Comment Link Gregory7 Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:56 posted by Gregory7

    Pao29,αλλού σε περιμένουμε να γράψεις και αλλου σε βρίσκουμε.τώρα ασχολείσαι και με την προσέλευση του κόσμου,ξυδάκι!

  • Comment Link geo77 Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:38 posted by geo77

    για δείξε μας μια φώτο απ' τις "κατάμεστες" εξέδρες την χρονιά που είχες έδρα στην γλυφάδα.. εσείς που δεν αφήνατε ποτέ μόνα τα "φίνα τα κορίτσια".. για πες μας στο f-4 της Σύρου γιατί δεν εμφανίστηκες..? στην Πύλο τα ίδια.. στο f-4 του ρεθύμνο γιατί δεν πήρατε καράβι απ' τον Πειραιά και πήγατε με επιδοτούμενο αεροπλάνο και μείνατε στα Χανιά για σιγουριά..? για τον τάφο και μέχρι την κυψέλη βαριά-βαριά είστε.. ασχολείσου με τον Ρούσση και άσε τα οπαδικά..

  • Comment Link super πλατανιας Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 11:32 posted by super πλατανιας

    σε πονεσε πολυ....! και που να δεις τι σε περιμενει το 2016....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ