1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2015 22:03

Ζελιάσκοφ: «Θα έφευγα για το καλό του ΠΑΟΚ»

Μετά από την ήττα στη Σύρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκι Ζελιάσκοφ τόνισε ότι κάτι πρέπει πρέπει να αλλάξει. Κι αν το πρόβλημα είναι εκείνος, τότε δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει.
«Περίμενα κάτι καλύτερο σήμερα. Δεν παίζουμε καλά, δε μπορούμε να κρυφτούμε. Το σερβίς που πρέπει να είναι τακτικό κάνουμε λάθη, δεν τελειώμουμε κόντρα μπάλες, δεν έχουμε καλή υποδοχή. Δεν είναι δικαιολογία η απουσία του Παντακίδη και η έλλειψη ξένου. Θα χρειαστεί δουλειά για να βγουν κάποια πράγματα καλυτερα. Ισχύει ότι λείπει ο ηγέτης. Χρειαζόμαστε έναν έμπειρο παίκτη που θα δώσει ηρεμία και λύσεις. Στην προπόνηση είμαστε καλά, αλλά στο παιχνίδι μας επηρεάζει η πίεση. Όποιος δε μπορεί να αντέχει την πίεση μπορεί να αλλάξει και άθλημα. Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να αποχωρήσω για το καλό της ομάδας. Δεν ξεφεύγω από τις ευθύνες μου. Το μόνο εύκολο να φύγω εγώ. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας και να βρούμε το χαρακτήρα και τη δύναμη για να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Το πρόβλημα της ομάδα είναι ολοφάνερο. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Δεν παίζουμε καλά. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να αντιδρούν. Πρέπει να συσπειρωθούμε, να μαζευτούμε και να αντιδράσουμε. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο αλλά μετά από αυτέςτις δύο ήττες βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Αυτή η ομάδα δεν είχε μάθει να χάνει. Το σύνολο δεν έχει δέσει ακόμα. Άλλος χρόνος δεν υπάρχει γιατί εάν είσαι μεγάλη ομάδα και σε πάρει από κάτω είναι δύσκολο να επιστρέψεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ