1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2015 16:57

Οι παμπαίδες για την 5η θέση

Η Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, πάρα την απογοήτευση της απώλειας μιας θέσης στην τετράδα και των αρκετών προβλημάτων που είχε, επικράτησε με 3-0 του Μαυροβουνίου και θα διεκδικήσει αύριο το μεσημέρι (13:00) κόντρα στην Βοσνία, την 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας.


Ο Νίκος Ζαλμάς δεν είχε στην διάθεση του τον Κωτσάκη (διάστρεμμα) και χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Παπαλεξίου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Στεφανίδη, Κωνσταντίνου (αμφότεροι είχαν στομαχικές διαταραχές), ωστόσο είδε τη ομάδα του να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ στο πρώτο σετ (8-14, 10-15, 17-20) και παρόλο που έχασε σημαντικές διαφορές στα δύο επόμενα, να φτάνει τελικά στη νίκη.

«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά υπήρχε η απογοήτευση από την ήττα κόντρα στην Τούρκια, διάφορα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και είναι λογικό να κάνουμε και μια μέτρια εμφάνιση», σχολίασε ο Νίκος Ζαλμάς και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό ότι ανατρέψαμε το σκορ στο α’ σετ αν και δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις διαφορές των δύο τελευταίων σετ χάνοντας εύκολες κόντρα μπάλες. Περιμένω αύριο να παίξουμε καλύτερα και να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στο Βαλκανικό με μια καλή εμφάνιση»
Αύριο η εθνική θα αντιμετωπίσει στις 13:00 την Βοσνία για τις θέσεις 5-6.

Τα σετ: 29-27, 25-23, 25-21
Η σύνθεση της Εθνικής: Ράπτης 17, Καπετανίδης 13, Κωνσταντίνου 3, Μακρυγιάννης 4, Ζαΐμης 5, Ρουσσόπουλος 1 / Ανδρεόπουλος 4, Παπαλεξίου, Παπαδάκης, Στεφανίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ