1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2015 18:15

O Θάνος Παπαδημητρίου πάει Βραχάτι

Ενώ από μέρα σε μέρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τις διοικητικές εξελίξεις στον Παμβοχαϊκό η διοίκηση της ομάδας του Βραχατίου έχοντας πάρει το πράσινο φως από τον νέο παράγοντα - επενδυτή που αναμένεται να μπει στα κοινά μπήκε στην τελική ευθεία για νέα ενίσχυση της ομάδας.
Η κλήρωση στο Λιγκ Καπ αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα του πρωταθλήματος δημιουργούν προσδοκίες για διάκριση και στο πλαίσιο αυτό υπάρχει αύριο ραντεβού στο Βραχάτι με τον Θάνο Παπαδημητρίου. Ο 31χρονος λίμπερο που τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Φοίνικα και εφέτος ξεκίνησε με την ΑΕΚ αλλά σταμάτησε λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν στην «Ενωση» θα συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με δύο λίμπερο με προφανή στόχο το «δέσιμο» της υποδοχής. Ο Παπαδημητρίου είναι γεννημένος 4 Αυγούστου 1983 κι έχει ύψος 1.82.

2 σχόλια

  • Comment Link petros-depeche Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 21:36 posted by petros-depeche

    Το πρόβλημα ,αγαπητε επικριτικε δεν είναι αν θα παρει λεφτα η όχι μονο ο παπαδημητριου και οι υπολοιποι παιχτες γιατι κανεις ακομα δεν ξερει ποιος ακριβως θα αναλαβει. (ας περιμενουμε)το θεμα είναι ,ότι ακουστηκαν διοικητικες αλλαγες και λεφτα και πεσανε οι μανατζαραιοι όπως οι καρχαριες που μυριζονται το αιμα ,να πασαρουν την πραματεια τους.

    κατά την γμωμη μου φετος δεν χρειαζονται ουτε ο παπαδημητριου ,ουτε ο πελεκουδας που γραφτηκε στο volley Planet.

  • Comment Link ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 18:20 posted by ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ

    Που πας βρε Θανούλη? Ρώτα τι ακριβώς γίνεται!!! Εκτός και αν θες και εσύ να περιμένεις στην ουρά!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ