1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2023 21:18

Πρώτη προπόνηση της Εθνικής ανδρών στο Ισραήλ

Συναντήσεις στο λόμπι του ξενοδοχείου, λίγη ξεκούραση και την πρώτη της προπόνηση στο Τελ Αβίβ περιελάμβανε η πρώτη ημέρα της Εθνικής ανδρών στο Ισραήλ.


Η προπόνηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που έχουν καταλύσει όλες οι αποστολές ολοκληρώθηκε στις 20.00 το απόγευμα χωρίς απρόοπτα, με τους παίκτες να βγάζουν διάθεση και όρεξη, δύο μέρες πριν την πρεμιέρα του Δ' ομίλου κόντρα στο γηπεδούχο Ισραήλ.

Στο ξεκίνημα οι Έλληνες διεθνείς αφέθηκαν στον γυμναστή της ομάδας Λάμπρο Δάνα και στη συνέχεια τέθηκαν στις οδηγίες του Ντάντε Μπονιφάντε και των συνεργατών του, με την μανσετάδα να έχει την τιμητική της.

nikites mansetada

Συνάντηση Ιταλών στο Τελ Αβίβ

Με το που έφτασε η αποστολή της Εθνικής στο ξενοδοχείο Kfar Maccabiah οι Ιταλοί τεχνικοί της Ελλάδας Ντάντε Μπονιφάντε, Σαμουέλε Πάπι είχαν ένθερμο εναγκαλισμό με τον Αντρέα Τζιάνι, προπονητή της Γαλλίας, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική Ιταλίας.

Σε καλό κλίμα τα είπαν και με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και νυν της Εθνικής Τουρκίας Αλμπέρτο Τζιουλιάνι, με τον Σαμουέλε Πάπι να τον έχει κόουτς στην Πιατσέντζα την σεζόν 2015-2016.

bonifante papi giani

Φωτογράφηση και πρώτη γνωριμία με την Shlomo Group Arena

Το πρωί της Δευτέρας (09.30) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφηση της CEV σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο της Εθνικής, ενώ στις 15.30 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της Ελλάδας που θα έχει την πρώτη της γνωριμία με την Shlomo Group Arena στο Τελ Αβίβ, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες.

Άρης Χανδρινός: «Καλύτερα απ'ότι περίμενα»

Την πρώτη του εμπειρία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει ο Άρης Χανδρινός, ο οποίος μαζί με τον Μενέλαο Κοκκινάκη είναι το δίδυμο των λίμπερο. Ο Καλαματιανός αθλητής αναφέρθηκε στο πως βίωσε την πρώτη του ημέρα στο Ισραήλ αλλα και στο γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει αθλητές που πριν λίγα χρόνια τους παρακολουθούσε στην τηλεόραση.

«Δεν είχα κάτι ιδιαίτερο στο μυαλό μου πριν έρθω αλλά είναι όλα πολύ ωραία. Ακόμα καλύτερα απ'ότι περίμενα.Το κλίμα μεταξύ μας είναι όμορφο και είμαστε μία δεμένη ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να είμαι στον ίδιο χώρο με παίκτες που τους παρακολουθούσα να παίζουν από την τηλεόραση και τώρα να είμαι συμπαίκτης μαζί τους ή και αντίπαλος. Πρέπει όμως να το συνηθίσω, είναι απλώς καλοί αθλητές και να τους αντιμετωπίσω στα ίσια. Μόλις τελειώσουμε εδώ τους αγώνες θα ήθελα να μιλήσω με κάποιους από αυτούς τους αθλητές και να τους γνωρίσω. Πρώτα όμως θα τα δώσουμε όλα για να τους κερδίσουμε» κατέληξε.

Η 14άδα της Εθνικής αποτελείται από:

Πασαδόροι:
Μάρκος Γαλιώτος, Αποστόλης Πετσιάς.

Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Σπύρος Χάκας, Αλέξανδρος Ράπτης.

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (αρχηγός), Δημήτρης Τζούριτς, Δημοσθένης Λινάρδος, Θοδωρής Βουλκίδης.

Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας.

Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης, Αριστείδης Χανδρινός.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε, οι συνεργάτες του Σαμουέλε Πάπι, Κώστας Χριστοφιδέλης και Γιώργος Στεφάνου, ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο στατιστικολόγος Αλέξανδρος Λάιος, οι φυσιοθεραπευτές Τζέιμς Νεόφυτος, Δημήτρης Σεϊμέκης, ο γυμναστής Λάμπρος Δάνας και ο φροντιστής Ζαννής Ρούσσος.

*Όλοι οι αγώνες της Ελλάδας θα μεταδοθούν από την Δημόσια Τηλεόραση και την ΕΡΤ-3.

Το πρόγραμμα της Εθνικής (Ισραήλ-Τελ Αβίβ)

Τρίτη 29 Αυγούστου
20:00, Ισραήλ-Ελλάδα

Τετάρτη 30 Αυγούστου
17:00, Τουρκία-Γαλλία
20:00, Ρουμανία-Πορτογαλία

Πέμπτη 31 Αυγούστου

17:00, Γαλλία-Πορτογαλία
20:00, Ρουμανία-Ισραήλ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου
16:00, Ρουμανία-Τουρκία
19:00, Πορτογαλία-Ελλάδα

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου
17:30, Τουρκία-Ελλάδα
20:30, Ισραήλ-Γαλλία

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου
17:00, Ελλάδα-Ρουμανία
20:00, Ισραήλ-Πορτογαλία

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου
17:00, Γαλλία-Ρουμανία
20:00, Πορτογαλία-Τουρκία

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου
17:00, Ελλάδα-Γαλλία
20:00, Τουρκία-Ισραήλ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ