1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2023 15:15

Βουλκίδης, Τζιουμάκας: «Ελπίζουμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα»

Αφού… απείλησαν ότι μπορεί να τους ξαναδούμε τα επόμενα χρόνια ως ζευγάρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, άφησαν στην άκρη τα αντηλιακά, τα γυαλιά ηλίου, τίναξαν όση… άμμο είχε απομείνει πάνω τους από την πορεία τους στο Grand Slam της Θεσσαλονίκη και το «δίδυμο στη ζωή», καθότι η κοινή τους πορεία στις εθνικές της σάλας ξεκινά από την παίδων, μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας των ανδρών και τους στόχους στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Δίδυμο στη ζωή είμαστε… Τίποτα δεν έχει αλλάξει υπάρχει ένας στόχος από πέρσι και πάμε να τον ολοκληρώσουμε. Από κει και πέρα θα δείξει τι θα γίνει στην άμμο», είπε χαμογελώντας ο Θοδωρής για να συμπληρώσει με πιο σοβαρό ύφος ο Γιώργος: «Δίδυμο στη σάλα είμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την εθνική παίδων, κι είπαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην άμμο .

Επιτυχώς… Μπορεί να το δοκιμάσουμε ξανά στο μέλλον. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας πιο σοβαρούς στόχους κι ελπίζουμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα».

Με την προετοιμασία να μην είναι και το πιο… αγαπημένο κομμάτι των αθλητών, η αλήθεια είναι ότι αμφότεροι είχαν διαφορετική άποψη για τη δουλειά που έγινε στην Καλαμάτα και συνεχίζεται στην Αθήνα.

«Δεν ήταν καθόλου βαρετή η προετοιμασία μας… Η Καλαμάτα είναι ένα πολύ ευχάριστο μέρος για να δουλέψεις, υπήρχαν τα φιλικά που δώσαμε, γενικά υπήρχε μια ροή», τόνισε ο Τέο, ενώ ο ‘Τζούμι’ στάθηκε κυρίως στις συνθήκες που έχει η αποστολή της Εθνικής από την πρώτη ημέρα λέγοντας:

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και η Ομοσπονδία πλέον μας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες από πλευράς εγκαταστάσεων και τοποθεσίας για την προετοιμασία της εθνικής. Αυτό δίνει μια επιπλέον ώθηση σε όλους μας, ελπίζω έτσι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια κι εμείς οι παίκτες να κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Εκεί που προέκυψε διαφοροποίηση μεταξύ των δύο συγκατοίκων ήταν όταν τους ρωτήσαμε για τους στόχους της εθνικής.
«Όπως είπα και πριν από πέρσι έχει μπει ένας συγκεκριμένος στόχος. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω αλλά θέλω να το δείξουμε στο γήπεδο», σχολίασε ο Βουλκίδης με τον Τζιουμάκα να είναι πιο… σαφής:
«Μεγάλος στόχος να περάσουμε στην επόμενη φάση με μια καλή θέση. Αυτό σημαίνει να μην τερματίσουμε στην 4η θέση. Αυτό θα είναι μια καλή αρχή, μια επιτυχία κι από κει και πέρα θα δούμε».

Όσον αφορά τους προσωπικούς τους στόχους, για τον Γιώργο Τζιουμάκα που δεν ήταν στις δύο προηγούμενες συμμετοχές μας, το να βρίσκεται στην αποστολή για το Ισραήλ είναι ένας μεγάλος στόχος.

«Δεν ήμουν την προηγούμενη φορά, αλλά τώρα είμαι εδώ κι είναι κάτι πολύ όμορφο. Έχω παίξει με τις μικρές εθνικές ομάδες σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά και το περιμένω πως και πως…».

Αντιθέτως ο Θοδωρής που ήταν τόσο το 2019 όσο και το 2021 σημείωσε: «Είναι πολύ ξεχωριστή εμπειρία… Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι αισθάνεσαι όταν ακούς τον εθνικό ύμνο και παίζεις για την εθνική ομάδα. Εμείς θα δώσουμε το κάτι παραπάνω για να είναι ένα πετυχημένο καλοκαίρι αυτό για την εθνική μας».

        

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ