1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2023 19:02

Ντάντε Μπονιφάντε: «Θα τιμήσουμε το εθνόσημο και η καρδιά μας θα είναι στο γήπεδο» (vid)

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και σίγουρος ότι αυτός, οι συνεργάτες του και οι παίκτες θα δώσουν το 100% κι αυτό το καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ανδρών Ντάντε Μπονιφάντε.

Ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε στην Ελλάδα από το βράδυ της Δευτέρας κι από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στην Καλαμάτα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή έχοντας ξεκινήσει δουλειά εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (28/8-16/9).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ με τα παιδιά γιατί από πέρσι υπάρχει ένα έντονο δέσιμο με την ομάδα. Τώρα ξεκινά μια νέα σεζόν, μια νέα περιπέτεια, με νέους στόχους και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα παρουσιαστούν έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε».

-Φέτος τι να περιμένουμε από την εθνική ομάδα;
«Να κάνουμε ένα ακόμη προς τα εμπρός! Πρέπει πάντα να βελτιωνόμαστε κι αυτό το ξέρουν κι οι παίκτες μου. Έτσι λοιπόν θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα σε όλες τις ομάδες».

-Στην ομάδα υπάρχει ένας συνδυασμός έμπειρων, νεαρών αθλητών με νέα πρόσωπα και παλιούς γνώριμους. Είστε ικανοποιημένος από το γκρουπ που έχετε;

«Ναι, ναι... Ο βασικός κορμός είναι παιδιά που ήταν και πέρσι, προσθέσαμε κάποια νέα παιδιά και φυσικά έχουμε την επιστροφή Τζούριτς. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Η χαρά των νεαρών και η εμπειρία των παλιών είναι μια καλή μίξη για την εθνική».

Πως θα κυλήσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας;

«Τις πρώτες ημέρες θα δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση γιατί έχουμε μπροστά μας δύο μήνες μέχρι τα τελικά. Μετά από 12 ημέρες έχουμε τα φιλικά με την Τυνησία κι όταν έρθουμε στην Αθήνα θα υπάρχει μια νέα σειρά φιλικών με την Ελβετία πριν αναχωρήσουμε για τη Βόρειο Μακεδονία όπου θα συμμετάσχουμε σε τουρνουά».

-Τι να περιμένουν οι Έλληνες φίλαθλοι απ' αυτήν την ομάδα;
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι στην ομάδα θα δείξουμε τεράστιο σεβασμό για τη φανέλα και θα βάλουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο. Δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε δυνατές αντιπάλους στο Ευρωβόλεϊ κι όλοι έχουν τους στόχους τους, αλλά όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».

Μετά από 2 μήνες θα μπορείς να πεις κάτι στα ελληνικά;
«Το ελπίζω... Το υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ