1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2013 21:26

«Πάτησαν» Μερσίνη οι γυναίκες

Στην Μερσίνη της Τουρκίας όπου φιλοξενούνται οι Μεσογειακοί Αγώνες 2013 βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα η εθνική ομάδα των γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Αθήνα για Κωνσταντινούπολη και μετά Άδανα αεροπορικώς και από κει οδικώς για τον τελικό της προορισμό.

Η Εθνική μας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Σλοβενία ( 22/6, 15.30) και την Τουρκία (26/6, 15.30).

«Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που δουλέψαμε μετά τον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ομάδα και κάθε μέρα που περνάμε γινόμαστε και καλύτερες. Δεν έχω καθόλου άγχος, αλλά αντιθέτως μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω πάρα πολύ να έχει η ομάδα μια πετυχημένη πορεία στη διοργάνωση», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Γενιτσαρίδη λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, που να θυμίσουμε πως κάνει ...ντεμπούτο με το εθνόσημο όσον αφορά στην ομάδα των γυναικών.

 

Η 12αδα:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Αθηνά Παπαφωτίου (ΑΕΚ)
Ακραίες: Παναγιώτα Διότη (Ηρακλής Κηφισιάς), Ευαγγελία Χαντάβα (Karsiyaka - Τουρκία), Μαρία Γενιτσαρίδη (Ένωση Βύρωνα), Ιζαμπέλα Ιβάνοβα (Ηρακλής Κηφισιάς), Ευαγγελία Μερτέκη (Μακεδόνες Αξιού)
Κεντρικές: Μαρία Λαμπρινίδου (Quimper Volley 29 Elite - Γαλλία), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός), Γεωργία Λαμπρούση (Ολυμπιακός)
Διαγώνια: Ελένη Κιόση (Τράχωνες)
Λίμπερο: Μαρία-Ελένη Αρτακιανού (Ηρακλής Θεσ/νίκης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ