1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2013 20:25

«Κάνουμε τα σωστά βήματα για να αλλάξουμε ...επίπεδο»

Ο προπονητης της εθνικής γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για την συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους Μεσογειακούς αγώνες της Τουρκίας.
«Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά δεν γνωρίζουμε εάν οι συμμετέχουσες χώρες θα κατέβουν με πλήρη σύνθεση, έτσι ώστε να υπάρξει και αγωνιστική λάμψη με μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου βόλεϊ. Το σίγουρο είναι ότι η Τουρκία ως οικοδέσποινα θα παρατάξει το καλύτερό της ρόστερ, ενώ για την δεύτερη αντίπαλό μας, τη Σλοβενία, ξέρουμε ότι διαθέτει υψηλό επίπεδο, αλλά οι πληροφορίες σχετικά με το ρόστερ της είναι συγκεχυμένες. Το άλλο γκρουπ είναι πολύ δυνατό, αφού αποτελείται από Ιταλία, Γαλλία και Κροατία και γενικότερα περιμένω να δω πολύ δυνατά παιχνίδια. Για εμάς οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιολογήσουμε τη δουλειά που κάνουμε στην Εθνική Γυναικών εδώ και ένα μήνα. Σαφώς και δεν έχουμε αλλάξει ακόμα επίπεδο ως ομάδα, όμως, θεωρώ ότι κάνουμε τα σωστά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ