1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2017 17:47

H selfie με τον Σαββίδη

Στην παγίδα του... Γιώργου Σαββίδη έπεσε ο Ντίμα Φιλίποφ, εξαιτίας βέβαια της ακατανόητης ενέργειας του, να πάει στη σουϊτα του Ιβάν Σαββίδη, στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Ο γιός Σαββίδη έβγαλε selfie. Αυτή η ανάρτηση στο instangram, σε συνδυασμό με τις φήμες περί... καθαρότητας του πέμπτου τελικού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-3 στο Ρέντη, έκαναν έξαλλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού που έλουσαν με υβριστικά σχόλια τον λογαριασμό του Φιλίποφ στο facebook, που δεν προλάβαινε να τα κατεβάζει  και τελικά κατέβασε το προφίλ του.

Για την ιστορία, ο Φιλίποφ σε εκείνο το ματς έπαιξε ελάχιστα, αντικατέστησε τον Στιβαχτή στο πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο σετ, επιχείρησε μόλις 5 σερβίς και είχε 0/1επιθέσεις.

'Ολη όμως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με την αψυχολόγητη ενέργεια του Φιλίποφ να πάει στη σουίτα του μεγαλύτερου υβριστή του Ολυμπιακού και το τρολάρισμα του Γιώργου Σαββίδη, τον έκαναν ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Πειραιά...

 

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντικειμενικός Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 10:43 posted by Αντικειμενικός

    Οι υπόλοιποι παίχτες του Ολυμπιακού απο μικρά παιδιά στο δωματιο τους είχαν αφίσες του Αναστόπουλου του τσιαντακη του Μουστακίδη και του αμαριανακη με χρονια παρουσίας στην θύρα 7 και τατουάζ το δαφνιστεφανομενο ( βλέπε ανδρεαδη ) ρε μας δουλεύετε εκει στον γαύρο ;;;;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ