1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2017 09:33

Τελευταίο καλοκαίρι διακοπών...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος μετράει 393 συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες και παρότι είναι φειδωλός σε δηλώσεις, έκανε ανάρτηση στο Fb και έθιξε κακώς κείμενα σε Ορεστιάδα και Εθνική.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγραψε: «Κάποιοι κάνουν προσπάθεια να παραποιήσουν την αλήθεια για την ομάδα της Ορεστιάδας. Ναι υπήρξαν κάποιοι προπονητές που πραγματικά δούλεψαν με μεράκι και τους οφείλουμε πολλά... δεν αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κανέναν.

Θέλω όμως να τονίσω και γι αυτό το λόγο γράφω αυτό το μήνυμα ότι... η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή μας έγινε στην Εθνική ομάδα (Εφήβων, Ανδρών)με τους εκάστοτε προπονητές μας γι αυτό και ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν να είμαστε στην Εθνική Ομάδα.

Και κατέληξε: "Χωρίς να σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, αλλά με τη σκέψη να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά, θέτοντας κάθε φορά και μεγαλύτερο στόχο».

Είναι αυτό που φωνάζουμε τα τελευταία χρόνια. Οι εθνικές ομάδες πρέπει να δουλεύουν όλο το καλοκαίρι και δεν υπάρχει δικαιολογία για κανένα παίκτη, προπονητή, διοικούντα της ΕΟΠΕ.

Η οικονομική κρίση είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες. Για τους παίκτες που αγωνίζονται στα κλαμπ μέχρι την τελευταία ημέρα και μετά δηλώνουν τραυματίες, γι αυτούς που διαλέγουν τουρνουά για να βγουν από την υποχρέωση και για την ΕΟΠΕ που δεν βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Το κακό ξεκίνησε επι Μαυρομάτη, δεν διορθώθηκε επι Καραμπέτσου και το επόμενο καλοκαίρι είναι η τελευταία ευκαιρία του ελληνικού βόλει, η πρόκριση σε Ευρωβόλεϊ ανδρών, γυναικών, με τελικούς 24 ομάδων.

Αν δεν μπορούν ή αν δεν θέλουν οι Έλληνες προπονητές να επιβάλουν τη δουλειά επί τρίμηνης καλοκαιρινής βάσης, ας προσληφθεί ένας ξένος με βαρύ όνομα για να εμπνεύσει ή να φοβίσει τους οποιουδήποτε φυγόπονες έλληνες παίκτες.

Και που θα βρει η ΕΟΠΕ τα λεφτά να τον πληρώσει; Δεν μας ενδιαφέρει. Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν χορηγία για να λειτουργήσει επιτέλους όπως πρέπει η Εθνική.

Και για τους παίκτες δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν πληρώνονται. Κάποιοι πήραν ελληνικό διαβατήριο και είναι ριψάσπιδες από την Εθνική. Και για αυτούς υπάρχει λύση. Όποιος έλληνας ή ελληνοποιημένος δεν φωνάζει "παρών" στο προσκλητήριο, ας τον τιμωρούν από το πρωτάθλημα ή ας μη του δίνουν το πενταπλούν να παίξει στο εξωτερικό.

Τα ψέματα τελείωσαν για όλους. Τελευταίο καλοκαίρι διακοπών για έλληνες-ιδες διεθνείς, αλλά και για αποσπασμένους προπονητές που κάνουν κάποια περάσματα επί σκηνής , το υπόλοιπο διάστημα κάθονται, κι εμείς τους πληρώνουμε σαν κορόϊδα. Ας απολαύσουν όλοι οι παραπάνω το τελευταίο καλοκαίρι διακοπών.

ΠΗΓΗ  ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link Ισνογκουτ Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 10:13 posted by Ισνογκουτ

    Καλά τα λες αλλά δεν αρκεί μονάχα αυτό. Δες τις ικανότητες των συμβούλων του Προέδρου τη στελέχωση των επιτροπών τη στελέχωση των εθνικων ομάδων και κλαψε με μαύρο δακρυ. Που ειναι τωρα οι διαχειριστες των μπλογκ να κραξουν για το ναυαγιο στην Τουρκία; η το εξαργυρωνουν με θεσεις αποσπασεις κλπ; συνέχεια για την εμπειρία παίζουμε... Καλο καλοκαίρι και δύσκολο χειμώνα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ