1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2017 01:51

Ο καλύτερος ακραίος του Ολυμπιακού

Ο Γερούν Ράουβερντινκ θα είναι φέτος το βαρύ χαρτί του Ολυμπιακού, που μετά απο πειραματισμούς με παίκτες αμφιβόλου αξίας, όπως οι Ποτόσνικ,  Ντιάτσκοφ, Τσουκ, Όγκουρτσακ, Τσούπκοβιτς ψωνίζει από τη Δυτική Ευρώπη και φέρνει παίκτη με εμπειρίες από το καμπιονάτο.
Πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή  ακραίου της τελευταίας πενταετίας, στον Ολυμπιακό.  Ο Ολλανδός είναι σπεσιαλίστας  στην υποδοχή και  δεν συγκρίνεται με τον Τσούπκοβιτς, που έπαιζε πίσω από τους Στεφάνου, Κοκκινάκη στην πρώτη μπαλλιά. Το γεγονός ότι έκανε επταετή καριέρα στην Ιταλία και διετή στην Τουρκία λέει πολλά, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ολλανδίας. Ο Μουνιόθ εξάλλου τον είχε μαζί του και τα δυο χρόνια που δούλεψε στη Ζιράτ.

Ο Ράουβερντικ(νο 10 στη φωτό) ανδρώθηκε στην πόλη του βόλει το Άπελντορν και κατέκτησε στην Ολλανδία τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ, το Τοπ Τιμς Καπ με την Άπελντορν και το Ευρωπαϊκό Λιγκ με την Εθνική το 2006. Μετά ά έπαιξε στο καμπιονάτο, όπου κέρδισε 1636 πόντους, 1391 από επίθεση, 112 από σερβίς και 134 από μπλοκ, ενώ έβγαλε 1391 υποδοχές σε 212 ματς.

Στον πρόσφατο προκριματικό όμιλο της Ολλανδίας, όπου πήρε μέρος και η Ελλάδα ήταν στη δωδεκάδα, δεν έπαιξε κόντρα στην ελληνική ομάδα, αλλά αγωνίσθηκε 2 σερτ με την Αυστρία και 5 σετ με τη Σλοβακία, όπου κρίθηκε η πρώτη θέση και την πήρε η ομάδα του με νίκη 3-2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ