1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2017 15:05

Ρούσης: «Βασικό κορμό για επιτυχίες»

Ο προπονητής της Εθνικής γυναικών Γιώργος Ρούσης, έθεσε έναν πιο ρεαλιστικό στόχο κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. Τόνισε οτι η Εθνική θα πρέπει να δημιουρήσει έναν βασικό κοσμό αθλητριών για να διεκδικήσει την πρόκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση.
«Εμείς οι προπονητές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν πιο σωστά και πιο επαγγελματικά. Σαν Εθνική Γυναικών είμαστε τυχεροί που έχουμε τη χορηγία από το Δήμο Ευρώτα και θα μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε το συγκεκριμένο χώρο όλο το καλοκαίρι και να δουλέψουμε το σύνολο των παιδιών.

Στις γυναίκες οι δυσκολίες είναι ότι παρόλο που έχουμε πολλές επιτυχίες στις μικρές ηλικίες, δεν έχουμε την ανάλογη συνέχεια σε επίπεδο γυναικών. Τώρα έχουμε τα προκριματικά του παγκοσμίου, ο όμιλος μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολος με Ρωσία, Κροατία, Ουγγαρία. Οργανωτικά και αγωνιστικά είναι πιο πάνω από εμάς, αλλά δεν πάμε απλά για να κάνουμε ένα ταξίδι.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η δημιουργία του βασικού κορμού που θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε κάποια μεγάλη διοργάνωση όπως για παράδειγμα στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019».

Παράλληλα τόνισε ότι δεν υπήρξε αθλήτρια που αρνήθηκε να παίξει στην Εθνική, ενώ κάνει σκέψεις για να αξιοποιήσει στο μέλλον τις επιτυχιες των κορασίδων.

Άμεσοι συνεργάτες του κ. Ρούση θα είναι ο Γιάννης Ορφανός (β’ προπονητής), ο Άκης Ευσταθόπουλος , Χρήστος Βαραντάσης (γυμναστής), Γιώργος Γλακουσάκης (φυσιοθεραπευτής).

9 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 14:52 posted by pao29

    ναυαρχε...εισαι σε παραληρημα...ακου γεροντακι που τα εχεις χαμενα...ουτε ο ρουσσης θα ερθει ουτε η κοκκινοσκουφιτσα ουτε η καναδεζα τουριστρια θα μεινει...η ομαδα θα παρει μια πασα ξενη(παιζουν 2 χωρες απο ευρωπη), δυο κεντρικες, δυο ακραιες...τα αλλα ειναι για να γελαμε με τα μυαλα σου...οταν λες οι ομαδες κτιζονται στα ακρα καταλαβαινει ο καθενας ποσο μπερδευεις την βουρτσα με την οδοντοπαστα...ακακιε...μην ξεχασεις τα χαπια σου...............

  • Comment Link Γνωστης Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 10:56 posted by Γνωστης

    ΝΑΥΑΡΧΕ μην εκτιθεσαι δεν ισχυει απολυτως τιποτα απο αυτα που γραφεις ουτε για προπονητη ουτε για παιχτριες,ανακοινωσεις ισως και μεσα στη εβδομαδα.

  • Comment Link ναυαρχος Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 23:08 posted by ναυαρχος

    pao29 aσε μας στην ησυχια μας.ρουσσης και ξερω ψωμι το λεει ο ναυαρχος.το θες δεν το θες αυτος θα ειναι ο προπονητης του παναθηναικου του χρονου και η αλικη θα μεινει μπλοκερ και η καπτεν φιλντ.εισαι κολλημενος παραδεξου το.δεν γνωριζεις βολει και λες οτι θες.οταν εγω φωναζα για τα ακρα με τη ριτσε και τη λαγουδακη και τη πασα με τη χρυσομαλλη εσυ ελεγες αλλα νταλον.δε γνωριζεις βολει και λες οτι να ειναι για να τα λες.ακομα το προβλημα του γυναικειου παναθηναικου δεν το εχεις εντοπισει.οι ομαδες βολει χτιζονται στα ακρα και οχι στο μπλοκ.καλα ακρα σημαινει καλη υποδοχη αρα ευκολοι ποντοι για σενα.

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 17:51 posted by pao29

    VERSATSE...ο σκοπος ηταν να γραψεις οσα εγραψες...συγχαρητηρια για το ευστοχο αρθρο...εδω μεσα ειναι και καποιοι που θα πιστεψουν οτι γραφεις...ενας νεος φλωρος γεννιεται...και ενας μουσατος συνεχιζει την παραδοση...

  • Comment Link ΤΡΟΛ-λεει Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 12:50 posted by ΤΡΟΛ-λεει

    Αγαπητέ κύριε Versatse, σας ευχαριστώ για τα γέλια μέχρι δακρύων που προσφέρετε με το "επικού μεγέθους" ομολογώ τρολλάρισμα στον νέο ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ομάδας βόλλευ γυναικών. Ελπίζω την νέα σεζόν να μείνει στις Κυκλάδες ώστε να απολαύσουμε όλοι τις τερ-αστειες γνώσεις του Έλληνα Μουρίνιο, σε βόλλευ αλλα ιδιέταιρα στις δημόσιες σχέσεις εντος και εκτός ταραφλεξ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ