1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2017 23:40

Μίσο... βήμα από την ιστορία η Κόρινθος

Η Κόρινθος πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών, επικρατώντας με 3-0 της ΧΑΝΘ και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.
Ο αγώνας ήταν σαν… τελικός για τις δύο ομάδες μετά τις ήττες που είχαν γνωρίσει στην πρεμιέρα με την ΧΑΝΘ να ξεκινά καλύτερα (9-11) αλλά η προσπέρασε (15-14) και το 20-19 έγινε 23-19 φτάνοντας στο 1-0.

Στο β’ σετ η ΧΑΝΘ ήταν και πάλι μπροστά με 12-16, αλλά η Κόρινθος στο 15-18 έτρεξε ένα σερί 4-0 για το 19-18 και τελικά πήρε το σετ με 25-23 για να επικρατήσει με άνεση στο τρίτο σετ.

Με τον Πορφύρα να έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, τα άλλα δύο εισιτήρια θα κριθούν οριστικά αύριο με τον Ηρακλή Κηφισιάς και την Κόρινθο να έχουν το σαφέστατο προβάδισμα και την ΧΑΝΘ να χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς (στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας) για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων τα κριτήρια για τον υπολογισμό της κατάταξης τους είναι κατά σειρά τα ακόλουθα:

- Οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει κάθε ομάδα στους μεταξύ τους αγώνες

2) Ο λόγος του κλάσματος που θα έχει αριθμητή τα νικηφόρα σετ και παρονομαστή τα χαμένα σετ στους μεταξύ τους αγώνες.

3) Ο λόγος του κλάσματος που θα έχει αριθμητή τους κερδισμένους πόντους και παρονομαστή τους χαμένους πόντους στους μεταξύ τους αγώνες.

4) Ο λόγος του κλάσματος που θα έχει αριθμητή τα κερδισμένα σετ και παρονομαστή τα χαμένα σετ σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος για την κάθε ομάδα που ισοβαθμεί.

5) Ο λόγος του κλάσματος που θα έχει αριθμητή τους κερδισμένους πόντους και παρονομαστή τους χαμένους πόντους σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος για την κάθε ομάδα που ισοβαθμεί.

Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-15

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μπούκουρας) Κωστάμη, Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Βακαλόγλου, Μπίσκου, Τομαρά, Μαργαρίτη –λ / Χατζησοφρωνίου, Δημητριάδη, Δημητροπούλου.
ΧΑΝΘ (Χριστόπουλος) Αρμουτάκη, Κουνουπίδου, Κίτσιου, Αλτίνη, Μπακοπούλου, Ηλιάδου-Μάνου, Βερνάρδου-λ / Κάπα-λ, Ηλιοπούλου, Κουρτίδου, Θωμοπούλου, Κουτρουμπή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ