1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2016 20:18

Συγχαρητήρια, διασυρθήκαμε...

H Eθνική γυναικών τελειώσε τον προκριματικό όμιλο με 6 ήττες σε ισάριθμα ματς και ντροπιατικά χαμένα σετ, που έληξαν και με 25-8.

Φυσικά γι αυτό το διασυρμό δεν ευθύνονται οι παρούσες παίκτριες, αλλά οι 7 απούσες που προφασίστηκαν τραυματισμούς για να παίξουν στα σωματεία τους, αλλά και γάμους και αρραβώνες.

Για να φτάσουμε στον πάτο ευθύνονται πρώτα απ όλα η ΕΟΠΕ που δεν ασχολήθηκε καν με την Εθνική γυναικών, την έχει εδώ και χρόνια σαν αποπαίδι, ο Καλμαζίδης που παράτησε την ομάδα, αλλά και οι απούσες παίκτριες, που επικαλέσθηκαν αστείες δικαιολογίες, αλλά την ίδια ώρα έκαναν προπονήσεις και έπαιζαν με τους συλλόγους τους. Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε.

Και κάτι τελευταίο για τον Τάκη Φλώρο. Έχει συνδυάσει το όνομα του με τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού βόλει γυναικών. Με το να πηγαίνει όπου τον στέλνουν , προκειμένου να εξασφαλίσει την απόσπαση,κάνει κακό στο όνομα του, αλλά και στο άθλημα. Kαι φυσικά οι δηλώσεις παικτριών-προπονητών "κερδίσαμε σε εμπειρίες, κάναμε επένδυση για το μέλλον" προκαλούν το γέλιο, τη χλεύη" Γελάνε όλοι μαζί τους.

Και να επαναλάβουμε ότι οι μόνες που δεν φταίνε, είναι οι ηρωικές παίκτριες, που έμειναν ως το τέλος, να πιουν το πικρό ποτήρι του διασυρμού. Η νέα διοίκηση της ΕΟΠΕ ας πάρει ένα σφουγγάρι, ας σβήσει όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος, κι ας βάλει μια τάξη. Όποια προτιμά το σωματείο, τις σπουδές της, τους γάμους και τις κηδείες, δεν έχουν θέση ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

VN

6 σχόλια

  • Comment Link Dont talk unless you know Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 09:35 posted by Dont talk unless you know

    @κωσταςπ, καμία απολύτως σχέση τα δύο αθλήματα ότι αφορά αυτοματισμούς εφαρμογή τακτικής και διαδικασία βελτίωσης (ρωτά κανέναν γυμναστή τι ειναι ηκινητικη μάθηση). Άστοχο το σχόλιο σου τουλάχιστον ότι αφορά την προετοιμασία, τουλάχιστον αν δεν ξέρετε μην μιλάτε.
    Με κάθε καλη προαίρεση

  • Comment Link nikP Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 08:52 posted by nikP

    @ κωσταςπ.
    Το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό απο το βόλεϊ. Οι ατομικές προσπάθειες που θα σου δώσουν πόντο είναι λίγες. Οπότε και η ψυχολογία παίζει μεγαλύτερο ρόλο και η προετοιμασία. Δλδ ή θα έχεις σταθερή ομάδα που θα δέσει με τα παιχνίδια ή θα κάνεις καλή προετοιμασία.

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 11:10 posted by κωσταςπ.

    Ρε παιδια τι φταιει η προετοιμασια ο Σκιμπε στο ποδοσφαιρο κανει μεγσλυτερα πραγματα νομιζετε πριν απο καθε παιγνιδι της εθνικης;απλως οι αλλες ομαδες ειναι καλυτερες για αυτο χανουμε.

  • Comment Link nikP Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 22:36 posted by nikP

    Οι παίκτριες δεν πάνε γιατί με γελοίες προετοιμασίες τις στέλνουν σαν πρόβατα προς σφαγή.

    Αυτή η ομάδα έστω και με τις απουσίες δεν ήταν για τέτοια εμφάνιση. Μπορούσε μέχρι και πρόκριση. Αλλά με προπονητή έκτακτης ανάγκης και τρία φιλικά με το μαυροβούνιο όλα κι όλα τι μπορεί να περιμένει κανείς?

    Η ευθύνη είναι αποκλειστικά της ομοσπονδίας που αντί να κοιτάνε να έχουν ΣΙΓΟΥΡΟ προπονητή (και καλό), να οργανώσουν προετοιμασία της προκοπής και να εμψυχώσουν τις παίκτριες κοιτάνε πως θα γίνει να σφηνώσουν για πάντα στις καρέκλες.

    Τα είπε σταράτα ο Τζούριτς που δεν φοβάται αντεκδικήσεις. Τι συζητάμε?

  • Comment Link giati Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 19:24 posted by giati

    Μόνο που με την Τσεχία και την Λευκορωσία η διαφορά μας είναι μεγάλη και σε ατομικό επίπεδο. Οι απούσες στα προκριματικά ήταν παρούσες στο Ευρωπαικό Λιγκ και η εθνική δεν ήταν καθόλου καλύτερη οπότε μάλλον κάτι άλλο φταίει. Αν βλέπαμε στην Α1 πολλές ελληνίδες να είναι στο επίπεδο της Μαλασάι θα ήταν λογικό να είχαμε απαιτήσεις, αλλά έτσι όχι. Η Λευκορωσία που πριν ένα χρόνο έφτασε μια ανάσα από τους 8 τις Ευρώπης χάνοντας 3-2 από την Πολωνία της Skowronska και της Werblinska θα έχανε απο δύο 20χρονα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ