1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2016 14:07

Έφυγε και η Ανθή

Όλο το ελληνικό βολεϊ ασχολείται με τις εκλογές και ουδείς με τις Εθνικές ομάδες που παίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Εθνική ανδρών βρέθηκε στα πρόθυρα διάλυσης, αλλά το χωρίς τυμπανοκρουσίες  και δημοσιότητα το ταξίδι του Γιάννη Στουραϊτη και η συνομιλία με Δρίκο, Τζούριτς, Πρωτοψάλτη έσωσαν την κατάσταση στο παρά πέντε.

Η Εθνική γυναικών όμως φυλλορροεί, αφού οι προπονήσεις κατάντησαν αγγαρεία. Χωρίς προπονητή(επιστρατεύθηκε για μια ακόμη φορά ο φιλότιμος Τάκης Φλώρος) υπάρχει για να υπάρχει και με το ξεκίνημα απουσίασε η βασική πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου, λόγω τραυματισμού, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Όλγα Βεργίδου που τέθηκε και αυτή εκτός. Ακολούθησε η Κατερίνα Γιώτα(λόγω γάμου της μητέρας της) και τον χορό συμπλήρωσε η Ανθή Βασιλαντωνάκη, που δήλωσε τραυματίας, πήγε στην Ιταλία και χθες φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της Μπούστο.

Αναζητείται πλέον η επόμενη, αφού η πλήρης αδιαφορία της ΕΟΠΕ, σε συνδυασμό  με τη λιποταξία(λόγω ΠΑΟΚ) του Καλμαζίδη έφεραν την Εθνική γυναικών στο χαμηλότερο σημείο της ιστορίας της.

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 14:48 posted by pao29

    ακομη λιγο και θα κλαψουμε...ο φιλοτιμος κ.φλωρος...δεν μας λες ρε παληκαρι δωρεαν εργαζεται η εχει αποσπασει απο την εργασια του;;;μαγκιες δεν βλεπω τωρα να γινονται του στυλ αν δεν ερθεις θα τιμωρηθεις κλπ...ειναι εκλογες βλεπεις και ο μαυρογατος σορρυ μαυροματης ετοιμαζεται για ταξιδι(εξωση) απο τον θωκο του...η εθνικη φυλλορροει αλλα και για αλλους λογους...υπηρξε αξιοκρατια;;;γιατι ο μαυρογατος σορρυ μαυροματης δινει αδειες για γαμους και πουρναρια;;;γιατι φευγουν απο την εθνικη οι αθλητριες;;;γιατι δεν πηγε ουτε σε ενα παιχνιδι η κωνσταντινιδου;;;ξερεις ποσα γιατι μπορω να γραψω;;;κοιτα λοιπον αρθρογραφε να ενημερωνεις το πληθος ανοιγοντας του την σκεψη και οχι με μυξοκλαματα να περιγραφεις μια κατασταση που ειναι υπο κατεδαφιση...οτι εχει μαζευτει ολη η θεσ/κη σε παικτριες ειναι τυχαιο;;;καημενε φλωρε ,ποσο σε συμπονω...ακαματε εργατη...εδω ο μουσατος καλουσε στη εθνικη απο βιντεο η απο τηλεφωνα και τωρα ολη ανακαλυπτουμε το μαυρο χαλι μας...αντε να χαθειτε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ