1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2016 00:15

Ανακοίνωσε την Κις η Ηλιούπολη

Την απόκτηση της Κάταλιν Κις ανακοίνωσε η Ηλιούπολη, ολοκληρώνοντας μια προαναγγελθείσα συμφωνία. 

Η Κις μετά την Κύπρο και τον Απόλλωνα με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο, επιστρέφει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει ίσως την καριέρα της. Θυμίζουμε ότι η Κις έχει περάσει επίσης από Ηρακλή Κηφισιά, Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση

«Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Γ.Σ.Ηλιούπολης, πρόκειται για την έμπειρη ουγγαρέζα αθλήτρια Κις Κάταλιν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και η Κάταλιν θα στελεχώνει την ομάδα μας την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Κις που είναι παντρεμένη με Έλληνα βρίσκεται στη χώρα μας από το 2005 έχοντας αγωνιστεί στον Ηρακλή Κηφισιάς, Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία χρόνια ήταν στην κύπρια ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Η 37χρονη Κις αγωνίζεται στην θέση της διαγωνίου – ακραίας και  έχει ύψος 1.86. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ουγγαρίας, 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 σούπερ καπ Ελλάδας, 1 κύπελλο Ελλάδας και 1 πρωτάθλημα Κύπρου.

Καλωσορίζουμε την Κάταλιν στην ομάδα μας και ευχόμαστε ένα καλό και υγιές πρωτάθλημα με κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία».

1 σχόλιο

  • Comment Link Trobi Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 15:53 posted by Trobi

    Μπραβο στην ομαδαρα μας. Αθορυβα και αποτελεσματικα κλεινει αθλητριες επιπεδου ο ΓΣΗλιουπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ