1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2016 18:29

O Παναθηναϊκός στην αντεπίθεση: «Σας εκθέτουν κύριε Μαυρομάτη»

Δύο μέρες μετά την λήξη του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών στη Χίο, ο Παναθηναϊκός καταγγέλει την ΕΟΠΕ και τον Γ.Γ. κύριο Σιδέρη για... μυστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό προκειμένου, λίγο μετά την έναρξη του α ημιτελικού ημιτελικού, να εισέλθουν στο γήπεδο οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων που είχαν ταξιδέψει από την Αθηνα. Για αυτό ζητά και την παραίτηση του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη, που εκτίθεται από τους συνεργάτες του.
Η ανακοίνωση:

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχτηκε η Ε.Ο.ΠΕ. Η Ομοσπονδία δεν τήρησε τα μέτρα που η ίδια είχε λάβει με επίσημο έγγραφό της από τις 29/02, σε ό,τι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών που διεξήχθη στη Χίο 4-5 Μαρτίου.


Ενώ είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου και εισιτήρια θα διατίθεντο αποκλειστικά στην τοπική κοινωνία με προεγγραφές ενδιαφερομένων, την Παρασκευή 4/3 και ώρα 17:35, πέντε λεπτά δηλαδή αφού είχε ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον ΟΣΦΠ στο κλειστό «Καμποχώρων», αποφάσισε να χορηγήσει εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς του ΟΣΦΠ που είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα κι ενώ τα στελέχη της Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της τηλεφωνικά (που να τρέχει τώρα στους ημιτελικούς του F4), από την Πέμπτη 3/3 δεσμευόταν ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Βέβαια, όταν αποκαλύφθηκε η… μυστική τους συμφωνία με τον ΟΣΦΠ για χορήγηση 20 εισιτηρίων, ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας κ. Σιδέρης, έτρεξε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι αποστολές για να ζητήσει τη συναίνεση του Παναθηναϊκού. Δηλαδή, ζήτησε τη συγκατάθεση μας για να καταπατήσει τα μέτρα που ο ίδιος είχε υπογράψει και φυσικά προς ικανοποίηση και όφελος μόνο του Ολυμπιακού. Όταν έλαβε λοιπόν την αρνητική μας απάντηση, επανέλαβε πως θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και δεν θα εισέλθουν στο κλειστό οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο λόγος του συγκεκριμένου κυρίου δεν έχει καμία αξία και βαρύτητα και θεώρησε πως με το τέχνασμα που περιγράψαμε παραπάνω, θα μας ξεγελούσε και… ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εάν έχετε την παραμικρή ευθιξία, παραιτηθείτε κύριε! Κύριε Μαυρομάτη, οι συνεργάτες σας, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα εν τη απουσία σας πάντα, εκτός κι αν νομίζετε ότι μας κοροϊδεύετε. (Το άκρον άωτον του θράσους είναι ότι στον ΟΣΦΠ επαίρονται ότι κέρδισαν τη «μάχη» της εξέδρας στο κλειστό «Καμποχώρων»).

Κι εσείς τώρα θα συγκαλέσετε σύσκεψη για τα μέτρα του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών... Να κλάψουμε ή να γελάσουμε;;;

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλα αυτά δεν αποτελούν καμία δικαιολογία για το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο.

5 σχόλια

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 12:42 posted by pao29

    posted by oti-na-nai γιατι ρωτας;;;θες να σου στειλω μαστιχες;;;μαυροματτη γιατι δεν ερχεσαι ποτε απο κυψελη;;;

  • Comment Link Θ7 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 17:30 posted by Θ7

    pao29 που βρηκες εισιτηριο και μπηκες γηπεδο ?και αν μπηκες εσυ γιατι οχι και οι δικοι μας οργανωμενοι ??? Παλι ψεματα λεει η ομαδα σου ευτυχως που εσυ αποκαληψες την αληθεια.

  • Comment Link oti-na-nai Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 16:54 posted by oti-na-nai

    α) Του Σιδέρη την παραίτηση δεν ζητάει;

    β) Είσαι κάτοικος Χίου posted by pao29;

  • Comment Link Founes Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 16:31 posted by Founes

    Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ οτι αν υπάρχουν φίλαθλοι ομάδων μέσα στο γήπεδο, θα αποχωρίσει... Φιλαράκια σε όλα τα σπορ παντοτινά... τόσο πολύ φοβάστε τον κόσμο επιτέλους?
    ΥΓ. Κι εσείς ερχόσαστε? αχαχαχ

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 15:49 posted by pao29

    επιτελους και μια ολοσωστη τοποθετηση...για οσους ιμασταν στο γηπεδο, αυτο ακριβως συνεβει...βεβαια μην περινενει καποιος οτι θα παραιτηθει ο μαυροματης...θα δουμε ομως την συνεχεια στο κυπελλο ανδρων που θα γινει στη αθηνα...μαυροματτη ...ερχομαστε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ