1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2016 17:43

O Δημήτρης Kαζάζης νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό!

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού δρομολογεί η διοίκηση της Ερασιτέχνη μία ημέρα μετά το φάιναλ-4 του κυπέλλου γυναικών.

Ο Δημήτρης Καζάζης που μέχρι το καλοκαίρι ήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού αναλαμβάνει προπονητής στη γυναικεία ομάδα του τριφυλλιού στη θέση του Γιώργου Ρούση που έκλεισε τον κύκλο του στον πάγκο του συλλόγου. Από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα για τον Δημήτρη Καζάζη αλλά οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί...

3 σχόλια

  • Comment Link kostasp. Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 21:15 posted by kostasp.

    Ο Καζαζης ξερει τα αποδυτηρια στο Ρεντη και τον πηρανε να αλλαξει τις ισορροπιες και να κανει το break στα playoffs αφου μια φορα να κερδισει εκτος εδρας φτανει.

  • Comment Link kalxas13 Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 18:28 posted by kalxas13

    Μάλιστα...λιγη αυτοκριτική δεν βλάπτει κύριοι. Καλώς ή κακώς αποφασίσατε την αλλαγή προπονητή...
    Επρεπε όμως να εξαντλήσετε ολες τις πιθανότητες και να κάνετε την καλύτερη επιλογή απο Ελληνες που εχουν γνώση καθως το πρωτάθλημα ακομα δεν τελειωσε ή ίσως κάποιον ξένο! Το να συμφωνησετε με προπονητή άμεσα σημαίνει οτι τον είχατε "κλείσμενο" πριν απο το παιχνιδια του κυπελλου. ΑΦου λοιπον ειχατε όλο το χρονο να προετοιμαστείτε μας φέρνετε στην ομάδα προπονητή που δεν εχει ιδέα απο γυναικείο βολλευ, ειναι βαμένος γαυρος και έχοντας αποτύχει στον οσφπ, άφησε καμμένη γή. Ο γαυρος είχε λεφτά και άλλαξε ολη σχεδον την ομάδα για να μπορεσει να ορθοποδήσει! Ο ΡΟυσσης μπορεί να τα έκανε μαντάρα αλλά καμμενη γη δεν άφησε κ θα έπρεπε να είστε προσεκτικοι στις επιλογές σας.

  • Comment Link VOLLEY1980 Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 15:39 posted by VOLLEY1980

    Ρε σεις πάτε καλά
    Ότι αποτυχημένο γαύρο έχει η αγορά για πέταμα τον περνούμε στην ομάδα.
    Δεν ξαναπάω γήπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ