1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2016 22:22

Δια πυρός και σιδήρου ο Πανναξιακός στο Μαρκόπουλο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο β’ γύρο ο Πανναξιακός που πέρασε έστω και δύσκολα νικηφόρα από την έδρα του Μαρκόπουλου επικρατώντας με 3-1. Η Νάξος με αυτή τη νίκη ξεπέρασε τον Άρη και μπήκε στην τετράδα. Το Μαρκόπουλο βρίσκει στο πρόσωπο της Ενστέλ μια αθλήτρια που μπορεί να το οδηγήσει στην επίθεση και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
Με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα σετ στην αρχή του αγώνα (0-1, 1-1) τα επόμενα δύο ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς.


Το Μαρκόπουλο (με το οποίο έκαναν ντεμπούτο οι Εσντέλ, Σαΐνι) προηγήθηκε με 17-11, όμως τα σερβίς της Διώτη επέτρεψαν στον Πανναξιακό (που πήρε μεγάλες βοήθειες από Νούσια, Αποστολίδου) να επιστρέψει (18-17 και 21-21). Οι φιλοξενούμενες έφτασαν πρώτες στο σετ μπολ (23-24), αλλά το Μαρκόπουλο είχε την ευκαιρία του (24-25). Ωστόσο μία άστοχη επίθεση της Ενστέλ και ένας πόντος της Καρπουζά έδωσαν το σετ στην Πανναξιακό. 

Ίδια εικόνα και στο δ’ σετ με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο 24-24, όπου το Μαρκόπουλο έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί, με την Περίν να κάνει το 24-25 και την Διώτη να διαμορφώνει το τελικό 24-26.

Βέσκο Ιβάνοβιτς: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά στα κρίσιμα σημεία μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου ο οποίος χρησιμοποίησε τα πολλά και εύκολα λάθη που κάναμε ειδικά στα δύο τελευταία σετ. Κρατώ τη βελτίωση που δείξαμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Ζόραν Κόβαζιτς: «Είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που με τις προσθήκες που έκανε αίζει καλό βόλεϊ. Εμείς έχουμε καλή συγκέντωση, παίξαμε καλά στην άμυνα και είχαμε σημαντικές βοήθειες από τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο».

Τα σετ: 1-3 (21-25, 25-14, 25-27, 24-26)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ(Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Αλεξάκου, Πατεράκη, Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Τσιάκουλα, Νικολογιάννη, Καρακάση, Σιρίνινα, Μολδοβανίδη
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Περίν, Κελεσίδου -λ / Μιλοβάνοβιτς, Νούσια, Αποστολίδου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ