1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2015 12:53

Τρίποντο με γαλακτομπούρεκα στην ΑΕΚ!

Κάτι παραπάνω από θετικό ήταν το ταμείο για την ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α2 ανδρών στον δύσκολο Β΄όμιλο. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή νίκησε με 3-0 σετ τον Εθνικό Πειραιώς στο γυμναστήριο του Μετς και πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

«Το πιο σημαντικό ήταν ότι νικήσαμε παρότι είχαμε τα γνωστά προβλήματα με τους τραυματισμούς των πασαδόρων μας. Ο ένας έπαιζε με ένα χέρι και άλλος με ένα πόδι. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν και όλη η ομάδα κρύψαμε τα προβλήματα. Τέλος καλό όλα καλά σε ένα ματς που δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο», δήλωσε στο volleynews.gr ο Νίκος Μπουτσουρής.

Ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με 1-0 σετ όταν στο 1ο σετ προηγήθηκε με 18-11. Η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα και με καλή τακτική στο σερβίς πήρε τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα τους παίκτες του Εθνικού περίμεναν φρούτα στα αποδυτήρια και τους παίκτες της ΑΕΚ γαλακτομπούρεκα!

«Χαιρόμαστε κάθε στιγμή στην ομάδα και αυτό περνάει και στους παίκτες. Η ΑΕΚ κάθε μέρα αποκτά τη χαμένη της αξιοπιστία και με τη βοήθεια των υποστηρικτών της κάνει ένα νέο ξεκίνημα», είπε ο επικεφαλής του τμήματος Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-23, 25-16)

ΑΕΚ (Μπουτσουρής): Καρακίτσος, Μαντέκας, Κοτσιλιάνος, Ζουπάνη, Μελές, Χατζηροδρόμου, Αχιλλεόπουλος -λ / Αλεξόπουλος, Ρούσος, Καρακίτσος, Χριστοφίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλαρούδας): Τοκάνης, Παπακυριακού, Λιόντας, Αλεξίου, Τουρνάκης, Μπάσι, Βολουδάκης -λ / Ψάρρας, Πούλης

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ