1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2015 16:41

Πρεμιέρα με πράσινη νίκη και άσπρα τριαντάφυλλα!

Με το... δεξί μπήκε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών καθώς νίκησε με 3-0 τον νεοφώτιστο Πορφύρα στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη.
Το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς η διοίκηση και οι αθλήριες του Πορφύρα δίδαξαν ήθος και έδωσαν ξεχωριστό τόνο στον αναμέτρηση. Τα κορίτσια του Πορφύρα πρόσφεραν λευκά τριαντάφυλλα στις παίκτες του Παναθηναϊκού και στους διαιτητές, ενώ στο πλευρό της νεοφώτιστης ομάδας βρέθηκαν περίπου 50 παιδάκια από την ακαδημία του συλλόγου και μαζι με τους γονείς τους δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα. «Ζούμε κάθε στιγμή σαν γιορτή. Θελουμε να ζήσουν οι αθλήτριες μας την ωραία εμπειρία της Α1 και να δώσουε έναν διαφορετικό τόνο στην κατηγορία», είπε ο γενικός αρχηγός του Πορφύρα Νίκος Δελαγραμμάτικας.
Τα σετ: 3-0 (25-09, 25-18, 25-14)
Διαιτητής: Πρέτζας, Κυριοπούλου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρούσης): Κουτουξίδου, Νομικού, Γκούζου, Μερτέκη, Τσίμα, Καββαδία / Ρόγκα (λ), Καστάνου, Παπαδοπουλου, Γιαννακοπούλου, Αγγελοπούλου.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Χρήστου, Σαράκου, Γκολφινοπουλου, Γκούρα, Χαλβατζή, Ράπτη, Θεοχάρη / Σκυθιωτη (λ), Χαλβατζή, Σιδεράτου, Θαλασσινού, Μπούρμπη, Παλημέρη, Πρίφτη, Λιάρου (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ