1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-10-2015 13:30

Ηρακλής και Κηφισιά οριστικά στη Volleyleague

Ο Ηρακλής και η Κηφισιά πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.
 Στην ομάδα του Ηρακλή έγινε ένας αγώνας δρόμου τις τελευταίες ημέρες,  προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στάση των αθλητών.  Μπροστά στον κίνδυνο να διαλυθεί η ομάδα, έβαλαν πλάτη και θα εισπράξουν ένα μέρος των οφειλομένων

Για την Κηφισιά ήταν διαδικαστικό το θέμα μετά την δημιουργία του ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιά.  

14 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 11:35 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Πρός @προφήτη μ.χ
    Μένεις μετεξεταστέος αγαπητέ στό μάθημα "ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ",κεφάλαια "προηγούμενη περίοδος" καί "συγχώνευση σωματείων" τό οποίο δέν έχεις διαβάσει καθόλου.
    Αλήθεια, αφού "ήξερες" περί ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ καί τού προέδρου της αλλά καί γιά τό νύν Δ.Σ τού ΑΟΠΚ,πρός τί ή ειρωνειούλα στό πρώτο σου σχόλιο πώς, καί καλά, δέν ξέρεις;.Μήπως ήσουν παίχτης στή Μεταμόρφωση καί δέν τό λές;.Καί άν ναί,γιατί;.Γιατί στήν Κηφισιά σίγουρα δέν ήσουν καί άν πείς κάτι τέτοιο θά λές ψεματάκια καί τό κάνεις γιά εντυπωσιασμό.
    Όσο γιά τό κουτόχορτο πού τρώω.. Κρίμα. Ό αθλητισμός κάνει τόν καθένα μας ευγενέστερο αλλά σέ σένα δέν τό βλέπω αυτό.
    Πάντως,άν είσαι πρώην παίχτης καί "ρηγμένος", αντιλαμβάνομαι τήν πικρία πού βγάζεις καί τή θεωρώ δικαιολογημένη. Είναι ότι χειρότερο νά σέ δουλεύουν όταν δουλεύεις.
    Μέ εκτίμηση
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link lesma Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 15:09 posted by lesma

    Προς volleyman:

    Προσωπικα εχω γραψει εδω μεσα οτι ΑΠΟ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ το σωστο ηταν να μεταφερθουν τα χρεη στο νεο ΤΑΑ, παροτι ΝΟΜΙΚΑ δεν υφισταται κανενα ερεισμα για να γινει αυτο.
    Κανενα παραμυθι απο πλευρας μου λοιπον.
    Απο κει και περα, το ποιος θα πεσει και ποιος θα σωθει θα το δουμε συντομα. Οπως επισης βεβαια, και το αν ο Ηρακλης ειναι η μονη ομαδα που χρωσταει σε αθλητες στον θαυμαστο κοσμο της Volleyleague...

  • Comment Link Volleyman Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 10:05 posted by Volleyman

    Προς lesma

    Το μόνο παραμύθι που τελείωσε ήταν ότι θα παίζατε στην Α1 χωρίς να πληρώσετε. Διάβασε τις καλοκαιρινές ανακοινώσεις χωρίς όνομα και θα καταλάβεις ποιος θέλει ξύδι. Και παρακαλεσατε αυτούς που απειλούσατε, και προκαταβολές τους δώσατε, και γενικά από τις απειλές το γυρίσατε στο τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ο ορισμός δηλαδή της ψευτομαγκιας. Τώρα πλέον το τι θα κάνετε αγωνιστικά μας ειναι εντελώς αδιάφορο σε πληροφορώ. Ότι εισπράτει ο ήρα Πετ 2015 θα πηγαίνει στους αθλητές κανονικά και με τον νόμο. Άντε περαστικά και να είσαστε τακτικοί στις πληρωμές γιατί θα παρακολουθούμε αν είσαστε καλά παιδιά.

  • Comment Link Προφήτης μ.χ Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 08:46 posted by Προφήτης μ.χ

    Ξαναρωτάω λοιπόν. Με ποιο ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σωματείο συγχωνεύτηκαν οι 2 ομάδες. Μήπως με την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του γνωστού παράγοντα που είναι στο νυν συμβούλιο του ΑΟΠΚ; Αν ναι τι ομάδες κατέβασε την προηγούμενη περίοδο για να είναι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Όπως και ο Ηρακλής. Είχαν καμιά 20αρια δελτία στα χέρια τους οι γνωστοί παράγοντες και αυτό νομίζουμε ότι είναι σωματείο. Μην τρώτε όλο το κουτόχορτο από αυτά που σας ταΐζουν. Πριν πάμε στο σε ποιους χρωστάει ο καθένας δεν θα έπρεπε να έχουν περάσει από το α' στάδιο αυτές οι συγχωνεύσεις.
    Τα αποτελέσματα θα τα δούμε προσεχώς.

  • Comment Link lesma Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015 06:59 posted by lesma

    Τι έγινε;
    Τέλειωσε το παραμύθι με τη συμμετοχή και εναποθέσαμε τις ελπίδες μας στον αγωνιστικό υποβιβασμό ;
    Ε ρε ζόρι που τραβάνε μερικοί...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ