1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2015 18:03

Η Ανθή παραμένει στην Κονελιάνο

Την παραμονή της Ανθής Βασιλαντωνάκη στο ρόστερ της ομάδας ανακοίνωσε η Κονελιάνο. Η 19χρονη Ανθή όχι μόνο παραμένει στην ιταλική ομάδα, αλλά αποκτά και μεγαλύτερο ρόλο, με τους υπεύθυνους να φαίνεται πως της δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη.
«Μία ακόμα επιβεβαίωση για το ρόστερ της περιόδου 2015-15 για την Imoco Volley Conegliano, είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η νεαρή Ελληνίδα άφησε υποσχέσεις πέρσι μεταξύ των προπονήσεων και των λίγων συμμετοχών και απέδειξε ότι αποτελεί μια μεγάλη προοπτική.

Η νεαρή αθλήτρια, μόλις έγινε 19 ετών, με εντυπωσιακά φυσικά προσόντα (έχει ύψος 1.95), με δυνατό χέρι στην επίθεση μπορεί να χτυπήσει την μπάλα από μεγάλο ύψος. Πέρσι δούλεψε με το τεχνικό επιτελείο και κέρδισε πολλά στο τεχνικό κομμάτι. Για την επόμενη περίοδο το τεχνικό τιμ αποφάσισε να της δώσει μία θέση στο ρόστερ ως διαγώνια και να συνεχίσουν να επενδύουν στη νεαρή Ελληνίδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ