1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-05-2015 17:08

Προετοιμασίας συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, μέσα ο Φιλίποφ

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει των υποχρεώσεων της στο World League και Europa League.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Σωτήρης Δρίκος και ο Κώστας Δεληκώστας θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά σε δράση τους παίκτες τους καθώς στις 23 και 24 Μαΐου η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην Σόφια σε δύο φιλικές αναμετρήσεις την Βουλγαρία.

Στις προπονήσεις της Εθνικής συμμετέχει από την Πέμπτη και ο Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος λίγες ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Γιαστρέμπσκι και χωρίς ιδιαίτερη ξεκούραση βρέθηκε ξανά με τους συμπαίκτες του.

«Η αλήθεια είναι ότι χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε, όμως αυτή είναι η δουλειά μας αν και η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει η Εθνικής και τα παιδιά που είχα να τους δω αρκετό καιρό», είπε ο 25άχρονος άσος ο οποίος είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε... Μετά το περσινό καλοκαίρι υπάρχουν μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις ωστόσο όλα τα παιδιά θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Το φετινό καλοκαίρι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσουμε ώθηση στο ελληνικό βόλεϊ και να φέρουμε περισσότερο κόσμο κοντά στο άθλημα. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να μιλάει για το βόλεϊ και να μεγαλώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε πέρσι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ