1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2015 23:40

Φαβορί ο Ολυμπιακός, λαβωμένη η ΑΕΚ

Τα πλέι οφ ξεκινούν και στην Α1 γυναικών, με ένα ντέρμπι που τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει να το βλέπουμε τους τελικούς. Αυτή τη φορά όμως στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στις 18.00 της Μ. Τετάρτης σε για τα ημιτελικά της Α1 γυναικών.

«Τώρα ξεκινάνε οι πιο σημαντικοί αγώνες της χρονιάς με τα πλέι οφ τα οποία κρίνουν τον πρωταθλητή. Σε αυτές τις αναμετρήσεις πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο...», δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης και συμπλήρωσε: «Αφήνουμε πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ στο οποίο περιμένω να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ δυνατοί, με πάθος και με μοναδικό στόχο τη νίκη. Αυτό που έχουμε δείξει δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Το κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό και πρώτα θέλουμε να αφιερωθούμε στα ματς με την ΑΕΚ και από κει και πέρα βλέπουμε. »


Στην Ένωση η χαρά από την παρουσία της ομάδας στα play offs μετριάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Κατσαντώνη η οποία στο φιλικό με τον Πανναξιακό (το περασμένο Σάββατο στην Νάξο) υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε επέμβαση.

«Τα προβλήματα είναι πολλά γιατί πέρα των απουσιών σχεδόν όλα τα κορίτσια έχουν διάφορα ζητήματα τα οποία είναι απόρροια της υπερπροσπάθειας που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά με αυτές τις αθλήτριες και την συνεισφορά των μικρών», είπε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος δεν υπολογίζει και την Λαγουδάκη για να συμπληρώσει: «Αν και δεν έχουμε δουλέψει όπως θα θέλαμε τις τελευταίες ημέρες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις στη σειρά των ημιτελικών απέναντι στο μεγάλο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε με όσες αθλήτριες μπορούν να βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κρατώντας την μαχητικότητα της κανονικής περιόδου έτσι ώστε αυτή η σεζόν να είναι οδηγός για τις επόμενες που ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερες σε όλες τις συνθήκες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ