1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2015 19:17

Αποχή από τους παίχτες του Εθνικού: «Από τα λόγια έχουμε κουραστεί»

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται φαίνεται πως είναι οι παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι σήμερα για δεύτερη μέρα απείχαν από την προπόνηση εις ένδειξη διαμαρτυρίας, για το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει έρθει το τμήμα του βόλεϊ.
Όλοι οι παίκτες της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας παρουσιάζουν την κατάσταση που βιώνουν τους τελευταίους μήνες: «Όλοι οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την οικονομική κατάσταση του Εθνικού. Από την αρχή της σεζόν έχουμε λάβει χρήματα τριών μισθών, τα Χριστούγεννα δεν μας δόθηκαν καθόλου χρήματα και από τη διοίκηση ακούμε μόνο υποσχέσεις. Από τα λόγια έχουμε κουραστεί. Τόσο καιρό προσπαθούμε απλήρωτοι να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Δε θέλαμε όμως να αποπροσανατολιστούμε από τον στόχο μας, που πάντα ήταν η είσοδος στην τετράδα. Ωστόσο η υπομονή και ο αγώνας που κάνουμε, δεν έχει εκτιμηθεί από κανέναν. Τόσο καιρό σεβόμασταν την ιστορία του Εθνικού, τους εαυτούς μας και τον κόσμο της ομάδας και κάναμε υπομονή. Τώρα όμως δεν έχουμε άλλη…. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε αυτή την κίνηση, ως ύστατη προσπάθεια, να λάβουμε τα δεδουλευμένα μας"

16 σχόλια

  • Comment Link Βοχα Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 15:02 posted by Βοχα

    Τα ψεματα των ανθρωπων του Παμβοχαικου εχουν γινει συνηθεια σε οσους εχουν την ατυχια να συνεργαζονται μαζι τους!!!!Οποιος θελει και μπορει ας ρωτησει τους προπονητες ολων των τμηματων απο ψηλα μεχρι χαμηλα!!Ειμαι γονεας και ξερω πολλα!!! Ευχομαι μονο μη φυγει και ο τελευταιος των Μοικανων, γιατι θα ειναι μεγαλη απωλεια, και θα γυρισουμε χρονια πισω!!!!!Καλη ανασταση!alepa

  • Comment Link αγανκτισμενος Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 21:39 posted by αγανκτισμενος

    Συγχαρητηρια για την νοοτροπία σου κι εσενα!Εσείς μια χαρα πασχα θα κανετε.Εμας μας ρωτησες αν θα κανουμε!Αλλα τι σε μελλει εσενα!Οσο για το χειροκροτημα θα γινει κι αυτο,του χρονου σε δυο χρονια με αντιπαλο το ζευγολατιο γιατι μονο για εκει εισαστε!!

  • Comment Link πετρος σταυρου Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 15:15 posted by πετρος σταυρου

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΙΠΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

    ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΟΤΙ ΟΛΕς ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΦ ΤΟΥΣ"

    ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.(ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΑΣΤΑΠΡΑΓΜΑΤΑ- ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.)

    ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ.

  • Comment Link αγανακτισμενος Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 13:23 posted by αγανακτισμενος

    Ο καθενας πρεπει να κοιταει την καμπουρα του και να παψει η καραμελα του τι κάνουν οι αλλοι!Ειστε ενα μαγαζι υποτιθεται οργανωμενο με εργαζομενους!Εχεις δει πολλους εργαζομενους να διαμαρτυρονται για το διπλα επειδη λειτουργει με τον ιδιο τροπο;Εχεις δει πολλους ιδιοκτήτες να λενε οτι θα σε πληρωσω επικαλουμενοι χιλιες δυο δικαιολογιες και παραμυθια(χρυσα αυγα κλπ) να σου λενε ψεμματα γιατι δεν παιρνεις μια να δικαιολογεισαι λεγονταςοτι και ο διπλα ετσι κανει;;;;;Εεεε;;;;Απαντησε μας!Υπαρχει διαφορα το δεν πληρωνω με το δεν πληρωνω ενω σου λεω προκλητικα ψεμματα!!Στη δουλεια σου σαρεσει να την κανεις να είσαι παρων να μην πληρωνεσαι και να σε κοροιδευουν;Κλειστε το, ειστε ανικανοι!

  • Comment Link πετρος σταυρου Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 21:00 posted by πετρος σταυρου

    και συνεχιζω φιλε μου και λεω ότι εκτος του ότι εισαι εμπαθης ,εισαι και απαράδεκτος.

    διαβασες φιλε τις δηλωσεις του κυριου μουστακιδη για τον εθνικο ;

    αν όχι διαβασε .
    (Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης στάθηκε περισσότερο στις κινητοποιήσεις των παικτών και στην απόφαση τους να σταματήσουν τις προπονήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας: «Η δυσαρέσκεια που επικρατεί είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μετά από μία προσπάθεια οχτώ μηνών παίκτες και προπονητικό τιμ, έδειξαν όλη τη διάθεση και την υπομονή να περιμένουν να γίνουν πράξη τα λόγια των διοικούντων).
    δεν ειδα να τα χωσεις κατά του εθνικου.

    δεν ειδα να τα χωσεις στην διοικηση της μεντ ,για τις καθυστερησεις και κατά συνεπεια τις αποχωρησεις του ματεο παρις - σφενδυλακη - γκορτσανιουκ.

    επισης στον αρη για τις απαράδεκτες συνθηκες διαβιωσης του μπελου που τον εκαναν να αποχωρησει .

    για την αεκ οπου εφυγε ολη η ομαδα ???

    μηπως αυτοι οι παιχτες αυτων των ομαδων δεν εχουν δοσεις ,δεν εχουν καθημερινοτητα,δεν εχουν ανάγκες ,δεν εχουν οικογενεια εεεεε ???και για αυτό δεν τα χωνεις σε αυτές τις ομαδες στις διοικησεις τους
    η μηπως είναι υπερανω χρηματων;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ