1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2015 20:35

Με αμφίβολο Παπαγγελόπουλο η Κηφισιά δοκιμάζεται στην Πάτρα

Η Κηφισιά μετά την νίκη με 3-1 επί των Χανίων για τους «16» του Κυπέλλου, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παναχαϊκής, επίσης ομάδα της Α2 (Χανιά και Παναχαϊκή πρωπορεύονται στους ομίλους τους) για να βρεθεί στην Σύρο και το φάιναλ-4.
Οι πατρινοί μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, θέλουν να κάνουν την δεύτερη έκπληξη και να αποκλείσουν την Κηφισιά, που από την πλευρά της θέλει να βρεθεί για 2η φορά στα ημιτελικά του θεσμού. Αμφίβολος είναι ο Νίκος Παπαγγελόπουλος, με τον Κώστα Αρσενιάδη να αποφασίζει την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του.

«Για εμάς αυτά τα παιχνίδια με τις ομάδες της Volleyleague είναι ότι το καλύτερο κι όπως είχα πει και πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τέτοιους αγώνες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια είναι στις κορυφαίες της Α1 και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Γιώργος Λυκούδης.

Παίζουμε με μια ομάδα πολύ φιλόδοξη που έχει κρατήσει τον κορμό της περσινής σεζόν όταν αγωνιζόταν στην Α1 κι είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Πέρσι είχαμε χάσει εκεί κι είναι πολύ δύσκολη έδρα. Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς κι από τα ταξίδια, αλλά φιλοδοξώ να είμαστε υγιής και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε μικροπροβλήματα αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά» τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ