1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2014 20:01

Ντροπή: Με 11 ομάδες η Α1 γυναικών!

Το πρωτάθλημα Α1 γυναικών 2014-15 θα γίνει με 11 ομάδες και όχι με 12, αφού οι σύμβουλοι της ΕΟΠΕ δεν κατάφεραν να αντικαταστήσουν τον  Φ.Ο.Βριλησσίων που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε πριν από λίγο στην ΕΟΠΕ και βρέθηκαν 15 μέλη ψήφισαν υπέρ 11 ομάδων οι 9 σύμβουλοι, 4 ήταν υπέρ της υποψηφιότητας του ΖΑΟΝ (δευτεραθλητής Α΄ομίλου A2 γυναικών 2031-14) και 2 λευκά. Η επιβεβαίωση της είδησης θα γίνει με την σχετική ανακοίνωση από την ΕΟΠΕ, ενώ υπενθυμίζεται πως η κλήρωση του πρωταθλήματος Α1 γυνακών θα γίνει στη Νάξο 20 Σεπτεμβρίου.

Και πριν από λίγες ημέρες η ΕΟΠΕ μιλούσε για αναβάθμιση του πρωταθλήματος και φυσικά κάτι τέτοιο μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί, αφού μια από τις 11 ομάδες θα έχει ρεπό, κάτι που δεν ισχύει σε κανένα σοβαρό πρωτάθλημα.

Ντροπή, για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το τωρινό ΔΣ της ΕΟΠΕ. όπως και όλα της περασμένης εικοσαετίας, δεν ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα γυναικών.

Να σημειωθεί πως ο ΖΑΟΝ έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προσβάλοντας εκ των προτέρων την απόφαση της ΕΟΠΕ, ο Άρης είχε εκδηλώσεις άτυπα ενδιαφέρον ενώ ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός κατέθεσε και την αίτηση για την wild card.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός απέσυρε την υποψηφιότητα της wild card η πλειοψηφία των παραγόντων της ΕΟΠΕ απέφυγαν να υπερθεματήσουν υπέρ κάποιας ομάδας καθώς εκτός από τον ΖΑΟΝ απείλησε πως θα προσφύγει στη αθλητική δικαιοσύνη και ο Άρης. Έτσι προκειμένου να υπάρξει δικαστική εμπλοκή στο μέσο της σεζόν υποστηρίχτηκε η περίπτωση των 11 ομάδων.

Σ.Λ.

28 σχόλια

  • Comment Link giotis Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 01:56 posted by giotis

    Το Μαρκόπουλο έπαιξε φιλικό με τον Ηλυσιακό και ανέβασε στην σελίδα του στο φείμπουκ φωτογραφίες και σε μία από αυτές φαίνεται πως πέρα από την Σμουτς υπάρχει και άλλη παίκτρια διαφορετικού χρώματος οπότε αυτό που έγραψε κάποιος για τρίτη ξένη αληθεύει.

  • Comment Link aek21 Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 15:58 posted by aek21

    τα μαθατε τα νεα η εθνικη νεανιδων θα ναι η δωδεκατη ομαδα ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε

  • Comment Link scholiastis Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 07:04 posted by scholiastis

    Ρε παιδια γιατι ασχολεισθε με την Ε.Ο.Π.Ε;Ριξτε μια ματια απο ποιους αποτελειται το ΔΣ της και θα καταλαβετε.Ανθρωποι οι οποιοι διελυσαν τις ομαδες τους, μη μπορωντας να διοικησουν με επιτυχια εναν συλλογο, ειναι δυνατον να μπορουν να διοικησουν την Ομοσπονδια;

  • Comment Link oropos 13 Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 22:18 posted by oropos 13

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΥ NARGILE ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ

  • Comment Link Memory Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 20:40 posted by Memory

    Μη ξεχνάτε και το επίσης καταστροφικό του, όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό, πέρασμα απ' την ΑΕΚ πριν τον ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, για δυο χρονια. Ο άνθρωπος βεβαια δεν έχει γενικά σώας τα φρένας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ