1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2013 14:01

Αγραπιδάκης: «Εγώ χρωστάω στον Παναθηναϊκό δεν μου χρωστάει»

Ο Δημήτρης Αγραπιδάκης ήταν ο φιλοξενούμενος του Παντελή Λώλη «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» και μίλησε για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ενώ άκουσε να μιλούν για αυτόν πολλά αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Αγραπιδάκη:


«Όταν ξεκίνησε η σεζόν υπήρχε μια πολύ καλή διάθεση από όλους και τη νέα διοίκηση. Πολύ καλές προϋποθέσεις. Εγώ είχα πει ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω. Με είχαν πειράξει τα δύο προηγούμενα χρόνια. Το έφερα βαρέως και είπα ότι δεν θα συνεχίσω γιατί δεν μπορώ να γίνονται τα ίδια πράγματα. Μία από τις προϋποθέσεις ήταν το γήπεδο μέσα στην Αθήνα. Η Κυψέλη για εμάς ήταν μεγάλη υπόθεση».

«Υπήρχαν ψίθυροι. Στενοχωρήθηκα γιατί γνωρίζω ότι ο κόσμος ξέρει τι έχω κάνει και τι κάνω. Και αν είμαι Παναθηναϊκός ή το κάνω για την προβολή. Μερικοί, ίσως από προσωπικό συμφέρον είχαν κάποιες κουβέντες να πουν όταν η ομάδα ήταν αυτή που ήταν. Μέσα από τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να μπω σε απολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο. Κάπου φεύγω με μεγαλύτερη διάθεση, γιατί όταν αυτά τα παιδιά ανέλαβαν τον Παναθηναϊκό έκαναν καλή δουλειά. Ξέρω ότι υπάρχουν από πίσω μου άτομα που μπορούν να βοηθήσουν».

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει Ρούλης. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα όχι πρόσωπα. Να μην πετάξουν λευκή πετσέτα. Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα με τη βοήθεια του Ερασιτέχνη».

«Τα λάθη έγιναν στο χτίσιμο της ομάδας. Ήταν πολυτέλεια να κάνει ομάδα ο Παναθηναϊκός φέτος. Προς τιμήν τους ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια με μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχει πολύ καλούς παίκτες και ομάδες από την πρώτη μέχρι την τελευταία».

«Συμμετείχα, αλλά οι παίκτες δεν είναι δικές μου εισηγήσεις. Ο κόσμος ο πολύς δεν ξέρει ότι η ομάδα ξεκίνησε πολύ νωρίς, κάτι που δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα μπήκαμε σε λιγότερο καλές επιλογές. Πηγαίναμε για κάποιες άλλες θέσεις, αλλά δεν μας βγήκανε. Ο Καρυπίδης και ο Μπέλλος έκλεισαν από την αρχή, αλλά δεν μας βγήκαν. Και ο τρόπος που έγινε η ομάδα. Στόχος ήταν να σωθεί. Από την πρώτη στιγμή. Από το Λιγκ Καπ είπα ότι θα παίξουμε πλέι άουτ. Το είπα και στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη».

«Ο Παναθηναϊκός έχει μια ιστορία. Δεν μπορώ να βλέπω αυτόν τον κόσμο με μια τέτοια ομάδα. Με 2-3 κινήσεις η ομάδα έχει πολύ καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια και μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Αρχής γενομένης με τον Άρη».

«Θέλω να αποφύγω να πάω στο γήπεδο τον πρώτο καιρό».

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Από τη στιγμή που φορούσανε τη φόρμα με το τριφύλλι για μένα ήταν ξεχωριστοί. Ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του, με τον τρόπο του. Προπονητής αγωνιστικά ο καθένας πέρασε τη φιλοσοφία του».

«Μου ταίριαζε περισσότερο με τη συμπεριφορά του ο Λεώνης».

«Και χαρές και λύπες. Και όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο είναι ωραία. Όχι όμως όταν πέφτεις».

«Δεν έφερα κανέναν σε αμηχανία και δεν έφερα σε δύσκολη θέση κανέναν. Δεν μου άρεσαν οι αδικίες και για αυτό ήμουν ειλικρινής. Εγώ χρωστάω στον Παναθηναϊκό δεν μου χρωστάει. Αλλά είναι και για χρόνια τα παιδικά τα δύσκολα που χάρη στον Παναθηναϊκό πήγα πιο ψηλά».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΡΑΣΙΝΟΣ Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 18:18 posted by ΠΡΑΣΙΝΟΣ

    Ε όχι καί δέν σάς βγήκαν οί Μπέλλος-Καρυπίδης κύριε Αγραπιδάκη. Ρίξτε καί καμιά ματιά στά στατιστικά πρίν πήτε ανακρίβειες έτσι αβασάνιστα καί εκτεθείτε.Εκεί θά διαπιστώσετε ότι από τούς 745 κερδισμένους πόντους μας, οί 260 έχουν κερδιθεί από τούς Μπέλλο-Καρυπίδη, δηλαδή τό 35% τών πόντων μας.Σέ όλα τά μάτς, εκτός τών δύο τελευταίων μέ Κηφισιά καί ΟΣΦΠ, οί δύο αυτοί παίκτες μαζί, δίνουν στήν ομάδα από 20 έως 40 πόντους.Δηλαδή οί Πενόλιο, Αμορόζο, καί Μούρ, δίνουν πιό πολλούς;.Τήν προηγούμενη χρονιά αυτοί οί δύο παίκτες ήταν πρωταγωνιστές μέ τήν Κηφισιά, καί απ'αυτούς τούς δύο σώθηκε τελικά.Φέτος ξαφνικά ξέχασαν τό βόλλευ;.
    "Άλλα" φταίνε κύριε Αγραπιδάκη πού ή ομάδα μας θά "πέσει" φέτος καί τό ξέρετε πολύ καλά. Μή μάς δουλεύετε κι από πάνω.
    ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ