1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2013 18:29

«Τεράστια προίκα για το γυναικείο βόλεϊ»

Εμφανώς ικανοποιημένος από τα ωφέλη της συμμετοχής της εθνικής Κορασίδων στο 12ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας, παρόλο τις πέντε ήττες, ήταν ο Τάκης Φλώρος μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Επίσης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι μας περίμενε ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ και γι’ αυτό ήρθαμε εξάλλου, για να ιδρώσουμε και να προετοιμαστούμε κόντρα σε όσο το δυνατόν πιο ισχυρούς αντιπάλους. Αυτούς τους βρήκαμε στην Ουτρέχτη και θεωρώ ότι η συμμετοχή αυτή θα μας κάνει καλό εν όψει Ταϊλάνδης. Και αυτά τα ματς και τα επίσημα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, θα είναι μια τεράστια προίκα για το γυναικείο βόλεϊ που μόνο κερδισμένο μπορεί να βγει από τέτοιες διοργανώσεις. Μετά από μία σειρά πέντε αγώνων, όπου σχεδόν σε όλα ήμασταν ανταγωνιστικοί, βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον έχουμε δύο ακόμη προπονήσεις μόλις επιστρέψουμε, ώστε να κάνουμε τις όποιες μικρο-διορθώσεις.

Είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την Πολωνία λίγες ημέρες πριν από τον επίσημο μεταξύ μας αγώνα και όπως γνωρίζαμε είναι μία δυνατή ομάδα με εξαιρετικά φυσικά προσόντα των αθλητριών, αλλά και από τεχνικής άποψης. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι , όμως, μία Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εμείς την κοντράραμε και θα μπορούσαμε να την είχαμε κερδίσει, όμως, τα αποτελέσματα της Ουτρέχτης δεν μας απασχολούν, όσο η ομοιογένεια και το δέσιμο της ομάδας μας. Κατά τα άλλα, στο Παγκόσμιο θα βρούμε απέναντί μας τρεις ομάδες από πολύ διαφορετικές σχολές βόλεϊ, όπως η Ιαπωνία, η Κίνα και η Αργεντινή, όμως, θα πάμε να τις αντιμετωπίσουμε όλες χωρίς φόβο».

14 σχόλια

  • Comment Link ελφ Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 20:02 posted by ελφ

    Κοίτα αδελφέ Τάκη Diouf ψάχνω να βρώ τα επιχειρήματα σου - είναι το εξής ενώ εγώ έγραψα ότι ο Φλώρος εδώ και 30 χρόνια τα ίδια ανούσια λέει όταν παει παίζει και χάνει ΟΛΑ τα παιχνίδια. Τώρα που κολλάνε τα "επιχειρήματα" σου με αυτά που έγραψα πρέπει κάποιος να έχει το δικό σου IQ γιατί το δικό μου δεν φτάνει!
    Αδελφέ Ποιμενίδη όποιος γλύφει τους σωστούς ανθρώπους στο Σπύρος Λούης θα ανεβαίνει πάντα στο αεροπλάνο εξυπνούλη μου.

  • Comment Link kwnstantinos poimenidis Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 11:25 posted by kwnstantinos poimenidis

    21:55 o Φλώρος ήταν στο αεροπλάνο εξυπνπούλια!!!

  • Comment Link diouf Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 10:45 posted by diouf

    ελφ ειρωνεία το λένε και αυτό είναι και το πρόβλημα...στα επιχειρηματα όπως ξαναείπα ελπίζοντας να πάρω καμιά απάντηση της προκοπής είσαι το απόλυτο τίποτα ενώ στην ειρωνεία παίρνεις άριστα δέκα.γινε αν θες και περισσότερο ειρωνικός δεν πειράζει.

  • Comment Link ελφ Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 07:22 posted by ελφ

    Αδελφέ Τάκη Diouf ειρωνεία το λένε, θα είμαι πιο απλός την επόμενη φορά!!

  • Comment Link diouf Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 21:55 posted by diouf

    ελφ μια χαρά τα έχω διαβάσει όλα...πάντως έχεις φοβερά επιχειρήματα...ειδικά εκεί που μου λες ότι είμαι ο φλώρος και ότι είμαι γιουσουφάκι.καλό θα ήταν να σκέφτεσαι και λίγο τι γράφεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ