1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2022 02:24

Σάκης Ψάρρας: «Δείξαμε χαρακτήρα, κρατάμε τον βαθμό»

Ικανοποιημένος απο την αντίδραση των παικτών του Μιλωνα και την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο Ζηρίνειο, στάθηκε ο Σάκης Ψάρρας.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας είπε:

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τη νίκη της. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Από τη μία πλευρά η Κηφισιά να μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα με το σέρβις και από την άλλη εμείς να έχουμε υψηλά ποσοστά στην επίθεση και όποτε «παιζόταν βόλει» ήμασταν καλύτεροι. Όταν η Κηφισιά μας δυσκόλευε με το σέρβις της με συνεχόμενους άσσους, εμείς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε.

Απόψε κάναμε πολλά λάθη στο σέρβις, τα οποία έδιναν εύκολους πόντους στην Κηφισιά. Αν και βρεθήκαμε πίσω με 2-0 σετ καταφέραμε και το οδηγήσαμε στο τάι μπρέικ.

Δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα και κρατάμε τον βαθμό. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη όπως πήγε ο αγώνας αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις 2 ευκαιρίες που είχαμε. Θα δουλέψουμε στο κομμάτι της υποδοχής και με την Κηφισιά θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε».

Σε ερώτηση για τη στήριξη των φιλάθλων του Μίλωνα στο Ζηρίνειο τόνισε: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας. Έχουμε δημιουργήσει ένα καθαρά βολεϊκό φίλαθλο κοινό. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και είμαι ευτυχισμένος για αυτό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ