1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2015 18:54

Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο την κορυφή

Το παιχνίδι που όλοι περίμεναν έφτασε. Το ντέρμπι «αιωνίων» και η αναμέτρηση που θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση, λαμβάνει χώρα αύριο στο κλειστό της Κυψέλης με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20.00, Novasports1).

Οι πράσινες βρίσκονται στην κορυφή με 38 βαθμούς και οι «ερυθρόλεύκες» που έχουν κάνει ήδη το ρεπό τους, στην δεύτερη με 36.

Ο Γιώργος Ρούσης έχει λευκό το απουσιολόγιο του και η διοίκηση του Παναθηναϊκού καλεί τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Πανελληνίου και να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας μόνο με την φωνή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι στις πτυσσόμενες κερκίδες πίσω από τα δημοσιογραφικά, θα καθίσουν μόνο αθλητές, Δ.Σ της ΕΟΠΕ, προπονητές, διαιτητές και επόπτες (μέχρι 40 άτομα που θα αναγράφονται στη σχετική λίστα που έχει διαμορφώσει η Ομοσπονδία), όπως έχει συμφωνηθεί στη σύσκεψη για μέτρα τάξης από την Αστυνομία.

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 18:56 posted by pao29

    Νικολακη να δουμε αυριο αν τελικα δικαιωθεις εσυ η εγω που ειχα γραψει οτι αν δεν παρεις κεντρικη τον χειμωνα (ειχα προβλεψει οτι σιγουρα θα αλλαζες την μια ξενη παρα τα σουπερ σχολια στη αρχη του πρωταθληματος)πρωταθλημα δεν βλεπεις.Η Μονζονι περυσι εκανε την διαφορα που φετος δεν την κανει καμμια απο τις κεντρικες σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ