1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-08-2023 21:33

Ευρωπαϊκό γυναικών: Φόρεσαν τα γαλανόλευκα πριν την αναχώρηση για την Γερμανία

Φώτα, φλας, κάμερες, κινητά και ατελείωτα χαμόγελα... Αυτό ήταν το σκηνικό πριν την τελευταία προπόνηση της Εθνικής γυναικών επί ελληνικού εδάφους.

Λίγες ώρες πριν η αποστολή της γαλανόλευκης «πετάξει» για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας (Τρίτη 09:25) εκεί όπου ξεκινούν από την Πέμπτη (17/8) οι αγώνες του Γ' ομίλου οι Ελληνίδες διεθνείς είχαν την πιο μεγάλη σε διάρκεια προπόνηση τους στο κλειστό του Ρέντη η οποία περιείχε τα πάντα όλα.

Κανονική προπόνηση στο φινάλε, βίντεο με ανάλυση του παιχνιδιού της Γερμανίας (πρώτος μας αντίπαλος την Πέμπτη 17/18 (21:00, ΕΡΤ3), ομιλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, αλλά κι ένα δίωρο που οι 14 αθλήτριες τις οποίες επέλεξε ο Γιουνούς Οτσάλ για την 7η συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έβγαλαν από μέσα τους τη θηλυκή και κοριτσιστική πλευρά τους.

Εννοείται πως όλες εμφανίστηκαν περιποιημένες έχοντας φορέσει το πιο όμορφο χαμόγελο τους, κάποιες είχαν προετοιμάσει τις πόζες τους για τις ατομικές φωτογραφίσεις τους, κάποιες αυτοσχεδίασαν εκείνη τη στιγμή ή ζήτησαν τη βοήθεια των πιο έμπειρων...

Κι όλες έκαναν αρκετές επαναλήψεις στις λήψεις τους μέχρι να δώσουν το τελικό.

Η επίσημη φωτογράφηση της εθνικής γυναικών επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα και την προσμονή που έχει η ομάδα για το ταξίδι στο Ντίσελντορφ, όπου βέβαια η σημερινή... πρόβα θα φανεί υπερπολύτιμη καθώς και στη γερμανική πόλη θα ακολουθήσει η επίσημη φωτογράφηση αυτή τη φορά για λογαριασμό της CEV.

Καλή επιτυχία από Καραμπέτσο και Βρούτση

Στην ομιλία του προς τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής γυναικών, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, μεταξύ άλλων μετέφερε τις ευχές του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

«Σας μεταφέρω τις ευχές για καλή επιτυχία του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Όλοι πιστεούμε σε εσάς και ιδιαιτέρως εγώ. Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να αντεπεξέλθετε στο δύσκολο αυτό έργο της προετοιμασίας. Εύχομαι να με φέρετε στις Βρυξέλλες και το πιστεύω ότι θα συναντηθούμε εκεί. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας και να ξέρετε ότι θα έχετε συνέχεια» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

*Την Τρίτη 15/8 θα δημοσιευτούν όλες οι φωτογραφίες της Εθνικής γυναικών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 3ου ομίλου:

Πέμπτη 17 Αυγούστου
21:00 (ΕΡΤ-3), Ελλάδα-Γερμανία

Παρασκευή 18 Αυγούστου
18:00, Τουρκία-Σουηδία
21:00, Αζερμπαϊτζάν-Τσεχία

Σάββατο 19 Αυγούστου
18:00 (ΕΡΤ-3), Σουηδία-Ελλάδα
21:00, Αζερμπαϊτζάν-Γερμανία

Κυριακή 20 Αυγούστου
18:00 (ΕΡΤ-3), Ελλάδα-Τσεχία
21:00, Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν

Δευτέρα 21 Αυγούστου
18:00, Τσεχία-Τουρκία
21:00, Γερμανία-Σουηδία

Τρίτη 22 Αυγούστου
18:00 (ΕΡΤ-3), Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα
21:00, Γερμανία-Τσεχία

Τετάρτη 23 Αυγούστου
18:00 (ΕΡΤ-3), Ελλάδα-Τουρκία
21:00, Σουηδία-Αζερμπαϊτζάν

Πέμπτη 24 Αυγούστου
18:00, Τσεχία-Σουηδία
21:00, Τουρκία-Γερμανία

*Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ