1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2018 19:38

Νανάς: «Η Εθνική ομάδα που ονειρευόμαστε»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρκία, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Στέφανος Νανάς δήλωσε για την πρώτη νίκη της ομάδας. 
«Μετά την χθεσινή ήττα (σ.σ. από την Τσεχία), είχαμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, όσον αφορά το κομμάτι περισσότερο της ψυχολογίας παρά το αγωνιστικό. Είχαμε ένα μεγάλο στοίχημα να κερδίσουμε απέναντι στην ομάδα της Τουρκίας, που στο περσινό Ευρωπαϊκό είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Μια ομάδα με καλούς παίκτες, καλό προπονητή και παρά το γεγονός ότι χάθηκε το πρώτο σετ, υπήρχε πίστη στα παιδιά ότι στο τέλος θα φεύγαμε νικητές. Αυτό που είδαμε από το δεύτερο σετ και μετά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αυτό είναι η Εθνική ομάδα που ονειρευόμαστε και θέλουμε να παίζει σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αντιπάλου. Στην διαχείριση του παιχνιδιού, βοήθησε πάρα πολύ η είσοδος του Στράτου, ανέβηκαν τα ποσοστά της υποδοχής μας, ανέβηκαν τα ποσοστά της επίθεσης και καταφέραμε με υπομονή να κερδίσουμε το δεύτερο και το τρίτο σετ. Το τέταρτο σετ δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατί νομίζω εκεί η Τουρκία κατέρρευσε. Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί ώστε αυτή η νίκη που κάναμε σήμερα και πιστεύω χαροποιήσαμε πολύ κόσμο στην Ελλάδα να έχει πραγματικά σημασία και βάρος κερδίζοντας το παιχνίδι με τη Βουλγαρία την Δευτέρα (9/4). Πανηγυρίσαμε για μια ώρα και τώρα το μυαλό μας στρέφεται και εστιάζεται στο ματς με την Βουλγαρία που θα κρίνει πάρα πολλά και είναι τελικός για εμάς».

Ανδρεόπουλος: «Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή»

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που σημείωσε 21 πόντους τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Στο πρώτο σετ, δυστυχώς συνεχίσαμε την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας. Μόλις καταλάβαμε ότι έτσι δεν μπορούμε να κερδίσουμε τίποτα και ότι αδικούμε τους εαυτούς μας, τότε δείξαμε στα επόμενα σετ ότι έχουμε ψυχή και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους. Προχωράμε και βλέπουμε το επόμενο ματς με την Βουλγαρία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ