1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-06-2015 15:29

Μένει στην Θεσσαλονίκη ο Τζούριτς

Με την απουσία του Δημήτρη Τζούριτς θα ταξιδέψει για την πόλη Τέπικ του Μεξικό η Εθνική Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, την Κίνα και την Σλοβακία για το Παγκόσμιο Λιγκ.
Όπως φάνηκε από τις ιατρικές γνωματεύσεις, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας διαγώνιος στην μέση χρειάζεται μεγαλύτερο διάστημα θεραπείας κι έτσι αποφασίστηκε σε συνεργασία με την προπονητική ομάδα πως είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Δεδομένου του -όπως υπολογίζεται - 30ώρου ταξιδιού, στο οποίο η Εθνική ομάδα θα χρειαστεί να αλλάξει 3 αεροπλάνα και 1 πούλμαν για να φτάσουν στον προορισμό τους, κάτι που δεν θα βοηθούσε καθόλου την κατάσταση.

Τη φανέλα του διαγωνίου στο Μεξικό θα φορέσει ο Νικόλας Παλέντζας, εκτός αποστολής μένει ο Γιώργος Στεφάνου λόγω του προβλήματος στον αυχένα, όπως στην Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο Ανέστης Δαλακούρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ