1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-05-2014 20:43

Νοκ άουτ ο Φιλίποφ, ετοιμοπόλεμος ο Στιβαχτής

Άτυχος στάθηκε ο Ντίμα Φιλίποφ που θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες μέχρι να επανεκτιμηθεί ηκατάστασή του, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Euro. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Ντίμα Φιλίποφ στο Mediterraneo Hospital επιβεβαίωσαν τους φόβους του ιατρικού τιμ. Αντικαταστάτης του θα είναι ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Κώστας Στιβαχτής, που συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση όπως και ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
«Ήταν αρκετά ξαφνικό για όλους. Εγώ από την πλευρά μου, παρόλο που δεν ήμουν σε φουλ ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Τα παιδιά έκαναν μια καλή προσπάθεια στο 1ο τουρνουά και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να διεκδικούμε την απευθείας πρόκριση. Είδα τα ματς στη Σλοβακία κι ειδικά στο τελευταίο ματς η ομάδα ήταν πολύ καλή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο 2ο τουρνουά και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στην πρόκριση», δήλωσε ο Στιβαχτής.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με το προπονητικό τιμ και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Ψαρουδάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ