1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-12-2013 23:53

Χορηγία 120.000€ για τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών και συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Λιγκ 2014

Σημανική «ένεση» 120.000 Ευρώ για τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΠΕ κλείστηκε χορηγία με την εταιρεία ‘Cosmos Club’ που έχει πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η εταιρεία θα αναλάβει όλα τα έξοδα των προετοιμασίων και λειτουργίας των Εθνικών συγκροτημάτων και σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της ΕΟΠΕ θα καλύψει απ΄ευθείας και τα παράβολα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Λιγκ 2014. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Το 2014 είναι προ των πυλών κι αυτή η νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ημέρες είναι γεμάτη από μεγάλες προκλήσεις για τις Εθνικές ομάδες Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, οι οποίες όμως θα πορευτούν σ’ αυτή τη νέα εποχή έχοντας στο πλευρό τους έναν καινούργιο ‘συμπαίκτη’.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ‘Cosmos Club’, η νέα μεγάλη επιχειρηματική δύναμη στην Ελλάδα, είναι πλέον ο Χρυσός Χορηγός των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών.

«Η Cosmos Club μέσα από τη δυναμική πορεία της επιθυμεί να υπηρετήσει τον αθλητισμό. Αγκαλιάζουμε την αξιέπαινη προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και των αθλητών οι οποίοι προσπαθούν να αναδείξουν τον αθλητισμό, την Πατρίδα μας, και το ολυμπιακό ιδεώδες», δήλωσε ο ιθύνων νους της Cosmos Club κ. Απόστολος Τσιπίδης και συμπλήρωσε:
«Για μας είναι μεγάλη τιμή η ανάληψη της στήριξης των Εθνικών ομάδων Πετοσφαίρισης. Είναι χαρά μας και τιμή μας να είμαστε ο επίσημος χορηγός των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στην Πετοσφαίριση και να βοηθούμε με τον τρόπο μας τους Έλληνες αθλητές να φτάσουν σε κορυφαίες επιδόσεις, κάνοντας το άθλημα περισσότερο γνωστό, καθιστώντας έτσι τις προσπάθειες των αθλητών παράδειγμα για τα νέα παιδιά.
Ας δώσουμε στους αθλητές τις καλύτερες ευχές από όλους εδώ στην Εταιρεία μας και μακάρι αυτή η κίνηση της Cosmos Club να αποτελέσει έμπνευση ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να στρέφονται στον αθλητισμό βρίσκοντας μέσα από αυτόν την πίστη που χρειάζονται ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους στη ζωή έχοντας αποκτήσει νοοτροπία νικητή!»

Η Cosmos Club είναι μια εταιρία με πολυσχιδείς δραστηριότητες, δίνοντας μεγάλη έμφαση και στο κομμάτι του αθλητισμού γεγονός που επιβεβαιώνεται και με την χορηγία της προς τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ.

Η Cosmos Club εκτός από την συμβουλευτική και διαμεσολαβητική της ιδιότητα αναλαμβάνει μεγάλα έργα που αποσκοπούν στην τόνωση της Ελληνικής οικονομίας και την σύσφιξη των σχέσεων της χώρας με τα γειτονικά, και όχι μόνο, κράτη ενώ η στήριξη του αθλητισμού και η φιλανθρωπία είναι στις άμεσες προτεραιότητες της εταιρίας.

Στόχος της Cosmos Club είναι η αλλαγή του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 η εταιρία θα παρουσιάσει σε πανηγυρική συνέντευξη Τύπου που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic την συνεργασία της με 33 εταιρίες, ενώ στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Ανδρών.

Η ΕΟΠΕ καλωσορίζει στην οικογένεια του Ελληνικού βόλεϊ την Cosmos Club και είναι σίγουρη ότι η κοινή πορεία των δύο πλευρών θα επιτρέψει στο άθλημα μας να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

 

3 σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ