1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2024 22:15

Το καψόνι στην ΑΕΚ, η ανοησία του Παγένγκ και οι πανάκριβες ξένες του ΠΑΟ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Σοφότεροι γίναμε το Σαββατοκύριακο όσον αφορά την μάχη του τίτλου και του υποβιβασμού με τον Παναθηναϊκό να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα σε άνδρες και τον Ολυμπιακό στις γυναίκες, ενώ άλλαξαν τα δεδομένα στην ουρά.

Στο ΜΕΤΣ ο Ολυμπιακός θυμίζε την ιστορία του λαγού και της χελώνας, αφού από την αρχή της χρονιάς θεωρεί ότι το έχει σίγουρο το πρωτάθλημα με σκέψεις όπως “έλα μωρέ τι έγινε που χάσαμε από τον Μίλωνα, έλα μωρέ τι έγινε που χάσαμε από τον Παναθηναϊκό”.

Στο ΜΕΤΣ έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του, αφού ήταν μια ανάσα από το τρίτο και το τέταρτο σετ (με δυο σετ έπαιρνε την πρώτη θέση) , αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 με μεγάλες ανατροπές.

Το τέταρτο σετ πήγαινε σβηστά για τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε 13-19, αλλά ο Παγένγκ έκανε μια αδιανόητη ενέργεια που δεν ταιριάζει σε σπουδαίο και έμπειρο παίκτη με χιλιάδες παραστάσεις μεγάλων αγώνων.

Διαμαρτυρήθηκε για διπλή μπαλιά κατά τη διάρκεια της φάσης, ο Μυλωνάκης του έδειξε κίτρινη κάρτα και τον φώναξε να τον συνετίσει, αλλά αυτός με χαρακτηριστική χειρονομία τον ειρωνεύτηκε, του γύρισε την πλάτη και τον ανάγκασε να του δείξει κόκκινη κάρτα.Αν ο Σλοβένος αντιδρούσε ευγενικά δεν θα ... χάριζε έναν πόντο στον Παναθηναϊκό, που στη συνέχεια με επικεφαλής τον Ερνάντες έκανε πάρτι.

Το ματς το κάνεις άνω-κάτω αν είσαι πίσω στο σκορ, όχι όταν προηγείσαι κύριε Παγένγκ.Με τον Τζουλιάνι στον πάγκο δεν θα συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο και ο Καστελάνι πρέπει να αλλάξει τακτική για να μη χάσει τον έλεγχο.

Στις γυναίκες είχαμε βαριές ήττες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με διαφορετικές αντιδράσεις. Ο Γιουνούς Οτσάλ μετά το ματς του Ρέντη πήγε τις αθλήτριες του και όλο το σταφ στο γήπεδο τους και τους έδειχνε το βίντεο του αγώνα ως τις 11 το βράδι.

 Στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι έχουν συνηθίσει στις κακές εμφανίσεις και στις ήττες και δεν υπήρξε αντίδραση, μετά το ντροπιαστικό 3-0 από την Λαμία. Είναι προφανές ότι έγινε κακός σχεδιασμός το καλοκαίρι και χάλασε η ισορροπία στα αποδυτήρια, αφού υπάρχουν δυο ξένες που παίρνουν πάνω από 150.000 έκαστη και οι υπόλοιπες πολύ λιγότερα. 

Και να έπαιρναν τα ματς οι Άτκινσον, Καρκάθες δεν θα μιλούσαν οι ... ριγμένες, αλλά  είναι οι χειρότερες του Παναθηναϊκού και στο ματς με την Λαμία, η πρώτη που είναι και βίγκαν (άρα δεν τρέφεται καλά) ήταν χωρίς ενέργεια.

Η D Day, θα είναι το φάιναλ φορ του Λουτρακίου, γιατί αν χαθεί το Κύπελλο αναμένονται αλλαγές στον πάγκο του τριφυλλιού, αν και ο Καλμαζίδης δεν είναι Οικονόμου και Γκάιτς και θα διεκδικήσει και το τελευταίο ευρώ της αποζημίωσης του όπως έκανε και στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές πάντως δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Για δυο χρόνια άλλαξε προπονητή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και πήρε τον τίτλο. Αν  χρειαστεί θα το κάνει και τρίτη...

Αυτό βέβαια δεν μειώνει την προσπάθεια της Λαμίας, που με τον Αγγουρά και την προσθήκη της Λευκορωσίδας και της Κουβανής έγινε ομάδα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν κερδίσει Μαρκόπουλο, Ηλυσιακό, Άρη προλαβαίνει και τα πλέι οφ.

Η Λαμία με το πανέμορφο γήπεδο και τον κόσμο στο πλευρό της, αξίζει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και η διοίκηση πρέπει να βρει πόρους. Δεν μπορεί να συνεχίζουν απλήρωτοι-ες παίκτριες και προπονητές. Και να περιμένουν τα 65.000 του Στοιχήματος.Κακά τα ψέμματα, οι περισσότερες ομάδες ανδρών και γυναικών ζουν όπως παλιά με τα κρατικά χρήματα.

Ο Αγγουράς πάντως έδειξε οτι γουστάρει το βόλεϊ. Οι περισσότεροι Έλληνες προπονητές (εξαιρούνται όσοι δουλεύουν στο εξωτερικό με πρώτο και καλύτερο τον Αθανασόπουλο) πλην Καλμαζίδη, Καμπερίδη έχουν το βόλεϊ σαν συμπλήρωμα, με την σιγουριά του δημοσίου υπαλλήλου ή του αποσπασμένου (οι περισσότεροι δεν προσφέρουν στο άθλημα). Ο Αγγουράς λοιπόν πήρε άδεια άνευ αποδοχών για να γίνει πρώτος προπονητής στην Λαμία, Εύγε.

Τρένο ο Πανιώνιος γράφει ιστορία και αν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία ματς θα γίνει η μοναδική ομάδα στην ιστορία που θα προβιβασθεί χωρίς απώλεια βαθμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ