1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2013 23:40

«Δεν είμαστε έτοιμοι σαν χώρα να δημιουργήσουμε μια ομάδα-πρότυπο» (ηχος)

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για την Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Inside Match Ball» σε μια συνεργασία του volleynews.gr με το insidesports.gr μέσω της συχνότητας του Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio.

Το λίμπερο της εθνικής αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από το Βέλγιο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Ορεστιάδα για τα μπαράζ πρόκρισης, μίλησε για το επερχόμενο δεύτερο ματς αλλά και για το μέλλον της «γαλανόλευκης».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αχιλλέα Παπαδημητρίου:

-για την ήττα από το Βέλγιο στο πρώτο παιχνίδι και την εμφάνιση της Εθνικής:

«Περιμέναμε να είμαστε λίγο καλύτεροι. Για διάφορους λόγους δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Το Βέλγιο έπαιξε καλά, ωστόσο θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εμφάνιση τουλάχιστον στα δύο τελευταία σετ.

Το Βέλγιο είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχει περισσότερες επιλογές αλλά αυτό που μας προβλημάτισε είναι η δική μας εμφάνιση. Μας επηρέασε και η απουσία του Κώστα Χριστοφιδέλη».

-για το δεύτερο παιχνίδι με το Βέλγιο, το προσεχές Σάββατο:

«Στόχος να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε το Σάββατο. Πιστεύω όμως πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το Βέλγιο. Σαφώς όλα μπορούν να συμβούν, δεν είναι ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε αλλά πρέπει να προσέξουμε τη δική μας εμφάνιση.

Έχουμε περάσει πολλές παρόμοιες καταστάσεις και δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ψυχολογίας. Τακτικά σίγουρα είδαμε περισσότερα πράγματα στο πρώτο ματς. Πρώτα πρέπει να βελτιωθούμε εμείς και μετά αν δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στον αγώνα».

-για το μέλλον της Εθνικής:

«Δεν είμαστε έτοιμοι για να δημιουργήσουμε μια ομάδα-πρότυπο. Δεν υπάρχει θέληση από την πολιτεία, δεν υπάρχει συνεργασία των συλλόγων με την Εθνική, δεν έχουμε την σωστή νοοτροπία. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον, αλλά δεν το βλέπω. Η όλη κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην χώρα έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχουν καλοί προπονητές αλλά είναι δύσκολο να γίνει σύντομα κάτι καλό».

-για το μέλλον του ίδιου:

«Θα παραμείνω και του χρόνου στην Μπόβε. Θέλω να πιστεύω πως η καινούργια χρονιά θα είναι καλύτερη. Όποιος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένος να φύγει στο εξωτερικό».

2 σχόλια

  • Comment Link Rtw Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 12:04 posted by Rtw

    Δηλαδη,οι αθλητες δεν φταινε ποτε ;Η κλικα της ΕΟΠΕ,δεν φταιει σε τιποτα ; Και επειδη ολοι πια μιλουν για. Εξωτερικο,να πουμε και την αληθεια.Μονο ο Τζουριτς παιζει σε μεγαλη ομαδα.Οι υπολοιποι, αστο καλυτερα.....

  • Comment Link pete Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 10:12 posted by pete

    "Δεν υπάρχει θέληση από την πολιτεία ... δεν έχουμε την σωστή νοοτροπία. Η όλη κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην χώρα έχει επηρεάσει και τον αθλητισμό." .... ΟΥΦ!!! και ομως, σε πολλα αλλα αθληματα αυτα τα προβληματα δεν σταματουν τους αθλητες! ακριβως το αντιθετο βλεπουμε! το 2011 η γυναικες του πολο εγιναν παγκοσμιες πρωταθλητριες. για το μπασκετ τα λογια ειναι περιττα, η επιτυχιες μιλανε απο μονες τους! και η εθνικη ομαδα ανδρων (πολο) προκριθηκε για τον λονδινο 2012! μονο στο βολεϊ υπαρχουν παντα δικαιολογιες και η γκρινια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ας κανετε εσεις η αθλητες και η προπονητες την αρχη προς το καλυτερο, γιατι αν η ελλαδα (βολεϊ) περιμενει την ομοσπονδια και την πολιτεια ... καλα κρασια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ