1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2017 20:39

Στις γυναίκες πάμε καλά, στους άνδρες;

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Κακά τα ψέματα, η εθνική γυναικών μπήκε πλέον σε μια σειρά, εξασφάλισε τη συμμετοχή στα μπαράζ 22-27 Αυγούστου, ενώ η ανδρών συνεχίζει να βολοδέρνει και η κατάσταση πρέπει να αλλάξει την επόμενη περίοδο πριν να είναι αργά.

Η Εθνική γυναικών θα συγκεντρωθεί εκ νέου τέλος Ιουλίου και αναζητείται ένα μέρος με χαμηλές θερμοκρασίες, αφού η Σκάλα Λακωνίας δεν έχει αιρ κοντίσιον και η θερμοκρασία θα είναι αφόρητη.

Στην Εθνική ανδρών πρέπει να μπει μια τάξη. Αθλητές που μετείχαν στα πλει οφς με τους συλλόγους τους είναι αδιανόητο να μη παίζουν στην Εθνική, με το πρόσχημα της αποθεραπείας.

Απο εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή όλο το καλοκαίρι και να μην επιλέγουν διοργανώσεις, για να μη επαναληφθεί το θλιβερό θέαμα του Παγκοσμίου Λιγκ, όπου στο τουρνουά της Εσθονίας πήγαμε με 11 παίκτες και χωρίς διαγώνιο.

Αν θέλουμε να πετύχουμε στο επόμενο Ευρωβόλει, άπαντες πρέπει να είναι παρόντες σε όλες τις διοργανώσεις, όπως γινόταν στο παρελθόν. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε παίκτης, και δεν έχουμε κανέναν στο νου μας, να παίζει στο σύλλογο του, το καλοκαίρι να κάνει αποθεραπεία και μετά να ζητάει πενταπλούν.

Ας ρωτήσουν τον Μάριο Γκιούρδα αν έκανε διακοπές από ηλικία 16 χρονών, έως 32 που ήταν στην Εθνική. Έτσι φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες και έτσι λειτουργούν όλες οι Εθνικές στον κόσμο. Και το κακό προηγούμενο που προκάλεσε η διοίκηση Μαυρομάτη δεν είναι δικαιολογία.

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

1 σχόλιο

  • Comment Link volley1980 Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 08:49 posted by volley1980

    Αν έκανε διακοπές θα έχανε την θέση του και ......ΕΙΝΑΙ (ΗΤΑΝ) ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!
    Φτάνει πια το μνημόσυνο οι ήρωες τότε έπαιρναν 50 ΕΥΡΩ την προπόνηση και έβγαζαν από την εθνική 30-40.
    ααααα...μην ξεχάσω την αργομισθία σε δήμους αστυνομία λιμενικό κλπ.μέχρι σήμερα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ