1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-02-2017 19:03

Κρίνεται η τετράδα στη Σαντορίνη

Ο πιο σημαντικός αγώνας της 19ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη. Ο ΑΟ Θήρας φιλοξενεί τον Άρη (15/2, 19.00) σε μια αναμέτρησης πολύ καθοριστική για τη μάχη της τέταρτης θέσης.
Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα των Κυκλάδων βρέθηκε στην 5η θέση, κάτι που στο τέλος του πρώτου γύρου φάνταζε πολύ δύσκολο. Για τον ΑΟΘ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αρτακιανού-Όστοϊτς με τον τεχνικό της νησιωτικής ομάδας, Απόστολο Οικονόμου να τονίζει: «Αντιλαμβάνομαστε όλοι εδώ στο νησί την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφού αν θελουμε να πετύχουμε τον στόχο μας , πρέπει να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που για να το κερδίσουμε θα πρέπει πολλά αγωνιστικά κομμάτια να τα εκτελέσουμε με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Δυστυχώς για μια ακόμα εβδομάδα, δεν έλλειψαν οι ελλείψεις αθλητριών απο τις προπονήσεις , αλλα ειναι τετοια η φύση και η κρισιμότητα του παιχνιδιού που αυτα ολα το Σαββατο δεν θα παίξουν καμία σημασία. Σε αυτήν την αναμέτρηση θελουμε τον κόσμο δίπλα μας , ετσι ώστε να μας δώσει την ώθηση που μονο αυτός ξέρει να μας δίνει».

Ό Άρης τρέχει ένα σερί τεσσάρων νικών και αναρριχήθηκε στην 4η θέση. Με ένα τρίποντο θα αυξήσει στους πέντες βαθμούς τη διαφορά από τον ΑΟ Θήρας και ουσιαστικά θα απειλείται μόνο από τους Μακεδόνες (αν νικήσουν την Θέτιδα).

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σολκίδης τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όποια ομάδα κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα, αλλά δεν θα έχει τελειώσει τίποτα οριστικά. Εμείς παίζουμε καλά τον τελευταίο καιρό και ήρθαμε για το καλύτερο δυνατό, αλλά σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας. Είναι ένα παιχνίδι που θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ