1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2015 21:55

«Σαλπάρει» και πάλι ο Ευρωπαίος Πανναξιακός

Η νέα ευρωπαϊκή περιπέτεια του Πανναξιακού ξεκινά απο την Τουρκία και την Τραπεζούντα όπου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 την Τραμπζονσπόρ για τον β’ προκριματικό γύρο του Challenge Cup.
Μπορεί ομως τα όνειρα των φίλων της ομάδας να είναι μεγάλα μετά την περσινή πορεία μέχρι την 8άδα, ωστόσο το έργο της Νάξου θα είναι δύσκολο απέναντι σε μια αντίπαλο με αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης. Στη Νάξο έμεινε η Καναδέζα Αλίσια Περίν λόγω ενός μικροτραυματισμού, ενώ ο Πανναξιακός προέρχεται από την πρώτη του ήττα στην Α1 γυναικών από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη.

Η Τούρκικη Τράμπζον Σπορ που προκρίθηκε στην διοργάνωση όταν κατέκτησε το βαλκανικό κύπελλο και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχει στις τάξεις της δύο Σέρβες την Γέλενα Μπλαγκόγεβιτς και την Σόνια Μιλάνοβιτς, παλιές γνώριμες του Ζόραν Κόβαζιτς από την εθνική νεανίδων της Σερβίας όπου υπήρξε προπονητής τους. Αν σε αυτές προστεθεί η Σάνια Μαλακγούρσκι καταλαβαίνει κανείς ότι ο Πανναξιακός πρέπει να περάσει από... συμπληγάδες. Πάντως η Τραπζον προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες. Η πρωτη ήταν με 3-2 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ετζασίμπασι εκτός έδρας και οι άλλες δύο από Χάλμπανκ και Φενέρμπαχτσε με 3-0.

«Πρόκειται για μια ομάδα υψηλού επιπέδου με αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης. Έχει στο ρόστερ της αθλήτριες της εθνικής Τουρκίας, αλλά και δύο συμπατριώτισσες μου την Μαλαγκούρσκι και την Μπλαγκόγεβιτς που αγωνίζονται στην εθνική Σερβίας. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Πανναξιακό, σίγουρα τα δικά μας κορίτσια θα κερδίσουν πολλά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή ως το τέλος», είπε ο προπονητής της Νάξου Ζόρας Κόβασιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ