1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-06-2015 16:09

Οι εκλεκτοί του Δρίκου για το Μεξικό

Χωρίς δύο από τα βασικά στελέχη της ταξιδεύει η Εθνική ομάδα στο Μεξικό, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τζούριτς και Στεφάνου σε μέση και αυχένα αντίστοιχα. Την θέση του Τζούριτς στην 12άδα πήρε ο Γιάννης Τακουρίδης και αναλυτικά ο Σωτήρης Δρίκος και ο Κώστας Δεληκώστας επέλεξαν τους εξής 12 αθλητές:
Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος

Διαγώνιοι: Νίκος Παλέντζας, Τόλης Αρμενάκης

Ακραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Γιάννης Τακουρίδης,

Λίμπερο: Κώστας Ταμπουρατζής.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, ενώ την αποστολή ακολουθούν επίσης ο τιμ μάνατζερ Βασίλης Καλλιμάνης, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου κι ο απεσταλμένος του ΠΣΑΤ Στέφανος Λεμονίδης.

3 σχόλια

  • Comment Link άγνωστος Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 14:24 posted by άγνωστος

    Προφανώς φίλε μου posted by Εβρος δεν είχε καλό δόντι.... Τόσα χρόνια ο Εβρος διδάσκει βόλεϋ και βγάζει ταλέντα αλλά και πάλι με αυτό κάποιοι ενοχλούνται. Κρίμα.

  • Comment Link άγνωστος Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 14:54 posted by άγνωστος

    Για να παίξει κανείς στην εθνική ομαδα τελικά τι πρέπει να έχει δεν το κατάλαβα ποτέ.Αν απαρτίζεται από παίχτες με προσόντα και διακρίσεις με την ομάδα του,ας μας πει κάποιος γιατί να μην είναι έστω και για προπονήσεις ο Γκαράζ Δ. Που με τον ΠΑΟΚ φέτος έκανε παπάδες και πιστεύω όπως και πολλοί ακόματο πιστεύουν,θα έπρεπε να συμμετέχει. Χρόνια τώρα πολλά παιδιά αδικουνται και εκτός αυτού μένει χάνονται διακρίσεις. Μια απλή ερώτηση κάνω.Τίποτα προσωπικό και όφελος κανένα να δημιουργήσω εντυπώσεις και ίντριγκες.

  • Comment Link Εβρος power Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 14:05 posted by Εβρος power

    Δηλαδή για να καταλάβω.. Πώς ακριβώς αποκλείστηκε ο Δαλακούρας από την αποστολή χωρίς να έχει δοκιμαστεί καθόλου μα καθόλου στα φιλικά στην Τουρκία???

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ