1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2013 11:55

«Ο χρόνος δεν κερδίζεται εύκολα κι όταν χαθεί, χάνεται ανεπιστρεπτή»

Στην εικόνα της εθνικής ομάδας των Εφήβων στο πρώτο ματς της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα απέναντι στο Μαυροβούνιο, αλλά και τι πρέπει να βελτιώσει ενόψει συνέχειας, αναφέρθηκε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Σωτήρης Δρίκος
«Τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι είναι δυο επιπέδων. Πρώτα απ’ όλα ο χρόνος δεν κερδίζεται εύκολα στον πρωταθλητισμό κι όταν χαθεί, χάνεται ανεπιστρεπτή. 

Το δεύτερο αφορά τους αθλητές. Θα πρέπει τουλάχιστον τα πιο έμπειρα παιδιά κι όταν λέω πιο έμπειρα εννοώ αυτά που παίζουν στις ελληνικές ομάδες και πρωταγωνιστούν στα παιδοεφηβικά, να έχουν περισσότερες εμπειρίες και καλύτερη ψυχραιμία και καλύτερο τρόπο για να ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. 

Είναι άλλο πράγμα να μην παίζεις καλά και άλλο να χάνεις ένα σετ από το 19-15, χωρίς να κάνεις επίθεση για 6-7 φάσεις. Πρέπει να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε τα συνεχόμενα λάθη κυρίως στην υποδοχή μας και στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα τουλάχιστον στην υποδοχή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ