1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2013 20:30

Οι 12 της Εθνικής εφήβων που θα ταξιδέψουν στην Σερβία

Ανακοινώθηκαν οι δώδεκα παίκτες της Εθνικής Εφήβων που θα συμμετάσχουν στην σειρά των φιλικών με την αντίστοιχη της Σερβίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του προκριματικού ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Ρωσία (7-11/5). Η Εθνική θα αναχωρήσει για την γειτονική χώρα την Μ. Πέμπτη (2/5). 

 

Ο Σωτήρης Δρίκος επέλεξε τους: Σπυριούνης Κυριάκος (Μίλωνας), Μαυραγάνης Νίκος (Παναχαϊκή), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Λιόντας Μιχάλης, Ζήσης Δημήτρης, Πρωτοψάλτης Θανάσης, Στίγγας Κάσσανδρος (Παναθηναϊκός), Χατζόπουλος Δημήτρης (ΓΕ Αλεξανδρούπολης), Τζιουμάκας Γιώργος (Ηρακλής), Κασαμπαλής Σταύρος, Δαλακούρας Ανέστης, Κουμεντάκης Ραφαήλ (Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Εκτός έμειναν οι Γιάννης Μαδούρας, Νίκος Μαρμαρινός και Τάσος Σταυρακάκης. Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Γιώργος Μανωλόπουλος, ενώ ο στατιστικολόγος Παναγιώτης Κουντουρίδης και ο φυσιοθεραπευτής Βαγγέλης Κοντογιάννης συμπληρώνουν το τεχνικό τιμ με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Σωτήρη Δρίκο και Αλέκο Λεώνη.

Μετά τα φιλικά με τη Σερβία, η Εθνική θα αναχωρήσει στις 6 Μαϊου για την Ανάπα της Ρωσίας όπου θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες. Στον «ελληνικό» όμιλο συμμετέχουν επίσης η οικοδέσποινα Ρωσία, η Αυστρία, η Δανία και το Μαυροβούνιο.

Το πρόγραμμα του ομίλου:
Τρίτη 7 Μαΐου
16.00 Μαυροβούνιο - Ελλάδα
18.30 Ρωσία - Δανία
Ρεπό η Αυστρία

Τετάρτη 8 Μαΐου
16.00 Μαυροβούνιο - Δανία
18.30 Αυστρία - Ρωσία
Ρεπό η Ελλάδα

Πέμπτη 9 Μαΐου
16.00 Δανία - Ελλάδα
18.30 Αυστρία - Μαυροβούνιο
Ρεπό η Ρωσία

Παρασκευή 10 Μαΐου
16.00 Ελλάδα - Αυστρία
18.30 Ρωσία- Μαυροβούνιο
Ρεπό η Δανία

Σάββατο 11 Μαΐου
16.00 Δανία - Αυστρία
18.30 Ελλάδα - Ρωσία
Ρεπό το Μαυροβούνιο
*Οι ώρες είναι τοπικές

Περισσότερα από την κατηγορία: Φιλική ήττα των Εφήβων από τη Σερβία »

1 σχόλιο

  • Comment Link giannhs1243 Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 06:23 posted by giannhs1243

    ευτυχώς υπάρχει ο λεώνης γιατί είδαμε του Δρίκου τα μεγαλεία πριν κάτι μήνες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ