1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-07-2015 20:17

Μια διαχρονική Ελληνοτουρκική φιλία

Ένας αγώνας Ελλάδας, Τουρκίας έχει πάντα τις δικές του ιδιαιτερότητες, ωστόσο για τέσσερα από τα κορίτσια που θα βρεθούν αντιμέτωπες αύριο και μεθαύριο το απόγευμα (18:00) στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας η φιλία που έχουν αναπτύξει εδώ και μια τετραετία είναι πιο δυνατή από κάθε αντιπαλότητα.
Κι αυτό φάνηκε όταν τελείωσε η προπόνηση της δικής μας ομάδας και εμφανίστηκε στο γήπεδο η ομάδα της Τουρκίας.
Η Όλγα Στράντζαλη κι η Ανθή Βασιλαντωνάκη από τη μια κι η Αρέλια Καρασόι, Σου Ζεντ από την άλλη, ξεσήκωσαν το γήπεδο με τις φωνές τους όταν συναντήθηκαν.

«Είμαστε καλές φίλες με τα κορίτσια αφού έχουμε μεγαλώσει μαζί παίζοντας αντίπαλες όλα αυτά τα χρόνια και χαρήκαμε πολύ που βρεθήκαμε και πάλι. Διατηρούμε επαφή όλο το χρόνο και σίγουρα τώρα είναι κάπως διαφορετικό που θα βρεθούμε αντίπαλες σε επίπεδο γυναικών. Μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ μας» είπαν η Ανθή με την Όλγα, ωστόσο ξεκαθάρισαν: «Η φιλία μας δεν πρόκειται να χαλάσει, αλλά θα ξεχαστεί όση ώρα ήμαστε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά θα ξεχαστούν».

Τα ίδια σχεδόν τόνισαν και τα δύο κορίτσια από την Τουρκία.
«Μπορεί να φαίνεται παράξενο σε κάποιους, αλλά έτσι νιώθουμε και το δείχνουμε. Με την Όλγα, την Ανθή και τα άλλα κορίτσια μοιραστήκαμε το ίδιο ξενοδοχείο, τα ίδια όνειρα και από τη στιγμή που οι δύο λαοί μοιάζουν αρκετά ήταν πολύ εύκολο να… δέσουμε και να κάνουμε μια πολύ καλή παρέα», είπε η Αρέλια κι η Σου και συνέχισαν: «Σίγουρα όλες μας θέλουμε να κερδίσει η ομάδα μας, αλλά αυτά τα παιχνίδια θα είναι ξεχωριστά. Τα κορίτσια μας έχουν μάθει κάποιες ελληνικές λέξεις, εμείς τις έχουμε μάθει κάποιες τουρκικές και θα υπάρχει πολύ πείραγμα την ώρα του αγώνα».

Ελλάδα και Τουρκία ανοίγουν την αυλαία του φετινού European League, στο οποίο μετέχουν συνολικά 6 ομάδες (Πολωνία, Ισραήλ, Γεωργία, Ουγγαρία οι άλλες τέσσερις).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Πέμπτη 30/7
18:00, Ελλάδα - Τουρκία
Παρασκευή 31/7
14:30, Ισραήλ - Πολωνία
18:00, Ελλάδα - Τουρκία
Σάββατο 1/8
17:00, Ισραήλ - Πολωνία 
21:30, Ουγγαρία - Γεωργία
Κυριακή 2/8
18:30, Ουγγαρία - Γεωργία

Υπενθυμίζουμε ότι οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας προκρίνονται στην τελική φάση που θα διεξαχθεί με εντός και εκτός έδρας αγώνες ως εξής:
Ημιτελικοί (3 και 6 Σεπτεμβρίου οι αγώνες)
1ος - 4ος 
2ος - 3ος 
*Οι δύο τελικοί θα διεξαχθούν 10 και 13 Σεπτεμβρίου.

3 σχόλια

  • Comment Link oti-na-nai Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 13:57 posted by oti-na-nai

    Troll-άρεται τo troll;
    xaxaxa!

  • Comment Link zeko5 Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 21:15 posted by zeko5

    pao29 εδω ειμαι κ σε παρακολουθώ! ΣΟυ έλειψα?

    Καταρχας τι σχεση εχει το γεγονός οτι παιζουμε με τουρκια (1η ή 2η ομάδα) για καντο μου λιγο ποιο κατανοητο για να καταλαβουν κ οι υπολοιποι που πλεον σε παρακολοθουν.

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 18:15 posted by pao29

    με την Α2 της τουρκιας παιζουμε;;;ζηκο που χαθηκες;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ